Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter

 


ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ
«Σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.67924 (ΦΕΚ Β ́4709/23-10-2020) οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων των χώρων εστίασης (εξαιρουμένων Κέντρων Διασκέδασης, χώρων δεξιώσεων, catering, μπαρ παραμένει το 1,8μ περιμετρικά) αλλάζει», όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων. Όπως ενημερώνει τα μέλη της η ομοσπονδία πλέον ισχύει το εξής:
Αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους:
- Εάν δεν παρεμβάλλεται καρέκλα 0,90 εκ.
- Εάν παρεμβάλλεται καρέκλα μόνο από τη μια πλευρά μεταξύ τραπεζιών 1,20 εκ.
- Εάν παρεμβάλλονται καρέκλες και από τις δυο πλευρές των τραπεζιών 1,80 εκ.
Επίσης, μετά από σχετική ενημέρωση διευκρινίζεται ότι σε όλους τους χώρους εστίασης και αναψυχής απαγορεύεται ο χορός.


ΕΒΕΑ: ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ»
Το ΕΒΕΑ διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχής Δεύτερης Ευκαιρίας»  την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13.00-15.00. Χαιρετισμό θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης.
Δηλώσεις συμμετοχής εδώ προκειμένου να αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος, μέσω του οποίου θα λάβετε μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.
Περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Εμπορίου ΕΒΕΑ, τηλ.:210-3627911 / 210-3382240, e-mail: domtrade@acci.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΦΕΚ Ο ΝΟΜΟΣ 4738 ΜΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 207/Α/27-10-2020 ο Νόμος 4738/2020 : "Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας και άλλες διατάξεις". Ο νέος νόμος που στοχεύει ουσιαστικά στην αποφυγή της πτώχευσης, παρέχει μια ευνοϊκή, μακροχρόνια και βιώσιμη ρύθμιση οφειλών, σε φυσικά και νομικά πρόσωπα. Ο οφειλέτης, εφόσον αποπληρώσει τα χρέη του σε έως 20 έτη, διασώζει ολόκληρη την περιουσία του, και όχι μόνο την πρώτη κατοικία του, και προστατεύει τα εισοδήματά του. Εφόσον κάποιος οφειλέτης ρυθμίσει όλες τις οφειλές του, σε έως 240 δόσεις, τότε διασώζει ολόκληρη την περιουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου