Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter|3-5.10.20

 ΤΑ ΜΕΤΡΑ  ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Στην Περιφέρεια Αττικής ισχύουν έως και τις 12 Οκτωβρίου 2020 τα μέτρα όπως προβλέπονται από το ΦΕΚ 4324/Β/2-10-2020
Τα μέτρα στους χώρους εργασίας στην Αττική έως 31η Οκτωβρίου 2020:
Για τους χώρους εργασίας και τους εργαζόμενους γενικώς έχει αποφασιστεί υποχρεωτική τηλεργασία στο 40% για εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που εκτελούν εργασία γραφείου ή που μπορεί να γίνει από απόσταση, μετακίνηση προς και από την εργασία σε τρία κύματα για το Δημόσιο: Στις 7, στις 8 και στις 9 το πρωί, θέσπιση ευελιξίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα σε 4 κύματα, εντός 2ώρου από την έναρξη και λήξη του ωραρίου εργασίας.
Αναλυτικά το ΦΕΚ 4316/Β/2-10-2020

ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ TAXISNET ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Χωρίς αλλαγές θα είναι τα τέλη κυκλοφορίας που θα καταβάλλουν φέτος για το 2021 οι ιδιοκτήτες ΙΧ. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σταθμίζοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία λόγω της κρίσης του κορονοϊού αλλά και της κατάστασης στην αγορά αυτοκινήτων αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Τα ειδοποιητήρια των τελών κυκλοφορίας αναμένεται να φορτωθούν στο taxisnet εντός του Νοεμβρίου και η εξόφληση θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου. Οι φορολογούμενοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς η εκπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας συνεπάγεται πρόστιμο που αναλογεί στο 100% -δηλαδή το διπλάσιο- των τελών που αναλογούν στο εκάστοτε όχημα.

 
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
Στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απόσυρση των πλαστικών μιας χρήσης.  Στο νομοσχέδιο μεταξύ άλλων απαγορεύεται από τον Ιούλιο του 2021 η διάθεση στην αγορά πλαστικών προϊόντων μιας χρήσης. Στο Δημόσιο η απαγόρευση θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2021. Επιπλέον θεσπίζεται περιβαλλοντική εισφορά για τα πλαστικά ποτήρια και τους περιέκτες τροφίμων από 01.01.2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου