Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter|26-28.9.20

 ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η νέα απόφαση για τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του κορονοϊού COVID-19 στην Αττική που αφορά στο χρονικό διάστημα από 26 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 4 Οκτωβρίου 2020. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής πώλησης αγαθών, όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, κάβες, καπνοπωλεία, παντοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, αναστέλλεται από τις 12:00 τα μεσάνυχτα έως τις 5:00 π.μ. της επόμενης ημέρας. Η αναστολή δεν καταλαμβάνει τα φαρμακεία, τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τους αυτόματους πωλητές αγαθών, εξαιρουμένης πάντως της παροχής αλκοολούχων ποτών.
 
Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ 4134/Β/25-9-2020
 
 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ TAXISNET ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ
Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ 2020 στην προσωποποιημένη πληροφόρηση των φορολογουμένων στο Taxisnet. Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων θα πληρώσουν φέτος τον ΕΝΦΙΑ σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Οι φορολογούμενοι μπορούν φέτος είτε να εξοφλήσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου την πρώτη από τις έξι μηνιαίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ είτε να εξοφλήσουν τις δύο πρώτες μηνιαίες δόσεις (Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου) έως τις 30 Οκτωβρίου χωρίς να υπάρξει κάποια επιβάρυνση. Η τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να εξοφληθεί στις 26 Φεβρουαρίου του 2021.
 
 
ΑΑΔΕ: ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ MYBUSINESS SUPPORT
Σε λειτουργία τέθηκε στην πλατφόρμα myBusiness Support, η εφαρμογή για τη διαχείριση των ενστάσεων (αιτημάτων επανεξέτασης) για την αποζημίωση Ειδικού Σκοπού 1, την αποζημίωση Ειδικού Σκοπού 2, την αποζημίωση Ειδικού Σκοπού 3, την επιστρεπτέα Προκαταβολή 1 και , την επιστρεπτέα Προκαταβολή 2. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΑΔΕ: Οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν αίτημα επανεξέτασης μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες από την επόμενη ημέρα παραλαβής της ενημέρωσης. Τα σχετικά ενημερωτικά e-mail θα σταλούν σε όλες τις επιχειρήσεις εντός της επόμενης εβδομάδας. Ειδικά, οι επιχειρήσεις, που έλαβαν σχετική ειδοποίηση μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου 2020, μπορούν να υποβάλουν αίτημα επανεξέτασης μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ενεργοποίηση της πλατφόρμας των αιτημάτων επανεξέτασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου