Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΙΔΗΣΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΑ

ΚΕΠΕ: ΑΠΟ 5,7% ΕΩΣ 7,16% Η ΥΦΕΣΗ ΤΟ 2020
Στο εύρος 5,67% με 7,16% εκτιμά την ύφεση για το 2020 το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), όπως σημειώνεται στη σύνοψη του τετραμηνιαίου περιοδικού «Οικονομικές Εξελίξεις» για τον μήνα Ιούνιο από το κέντρο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση το ΚΕΠΕ αναφέρει: «οι περισσότεροι αναλυτές προχωρούν σε επανεκτίμηση της κατάστασης προβλέποντας μικρότερη ύφεση. Για παράδειγμα, ο ΟΟΣΑ θεωρεί ότι θα έχουμε ύφεση 8% το 2020 και ανάπτυξη 4,5% το 2021. Στο ΚΕΠΕ, εκτιμάται πλέον η ύφεση στο εύρος 5,67% με 7,16%».

ΥΠ. ΟΙΚ.: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Αυξάνονται σε οκτώ οι μηνιαίες δόσεις για την εξόφληση του φόρου εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων και σε έξι του ΕΝΦΙΑ σύμφωνα με διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά την εταιρική διακυβέρνηση ανωνύμων εταιρειών και την κεφαλαιαγορά. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο προβλέπεται ακόμη η έκπτωση φόρου 2% για εφάπαξ εξόφληση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων εντός της προθεσμίας πληρωμής της πρώτης δόσης (έως τις 31 Ιουλίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου