Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΒΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΛ.ΣΤΑΤ.: ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ
Βουτιά σημείωσε ο τζίρος στο λιανικό εμπόριο τον Απρίλιο κατά τον δεύτερο μήνα του lockdown. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους μειώθηκε 24,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη πέρυσι και 23,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2020. Οι επιχειρήσεις που επλήγησαν περισσότερο, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, είναι αυτές του κλάδου της ένδυσης-υπόδησης (-83%), των βιβλίων-χαρτικών και λοιπών ειδών (-53,1%), των καυσίμων και λιπαντικών αυτοκινήτων (-42,5%) καθώς και των τροφίμων-ποτών-καπνού (-24,6%). Αντίθετα, αύξηση παρουσίασαν επιχειρήσεις του κλάδου των φαρμακευτικών-καλλυντικών προϊόντων (0,6%), αλλά και των σούπερ μάρκετ (8,6%).
 
 
ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΑΑΔΕ
Την ενοποίηση ΔΟΥ ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας της Φορολογικής Διοίκησης και την καλύτερη δυνατή ποιοτική εξυπηρέτηση των φορολογουμένων πολιτών.
 
Δείτε τις ΔΟΥ που ενοποιούνται και τις αντίστοιχες ημερομηνίες
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου