Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης σχετικά με την Προκαταβολή Φόρου


Τα χαράτσια δεν σώζουν τα ασφαλιστικά Ταμεία

Να σταματήσει η κυβέρνηση τον εμπαιγμό στους αυτοαπασχολουμένους και τους μικρούς επαγγελματίες. Η μείωση της προκαταβολής φόρου δεν αποτελεί πραγματική ανάσα για κανέναν που σήμερα δεν τα βγάζει πέρα.
Τι μας είπε ο πρωθυπουργός?
Ότι δεν θα εισπράξει προκαταβολικά  τον φόρο  του 2020 στο 100%. Το αυτονόητο δηλαδή αφού οι μειωμένοι τζίροι  χιλιάδων συνάδελφων  φέτος θα οδηγήσουν σε χαμηλότερη απόδοση φόρου.
Θέλει πολύ θράσος να βαφτίζεις την μείωση της ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ του φόρου σαν μέτρο στήριξης των μικρών ΕΒΕ.
Είναι προκλητικοί,  η προκαταβολή φόρου, αποτελεί φοροληστρικό μέτρο  αυτό όπως και τα άλλα  χαράτσια που επέβαλαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα διατηρούνται στο ακέραιο.
Οι όποιοι περιορισμοί στην εφαρμογή τους απλά μεταθέτουν τον χρόνο της πληρωμής. Τα χρωστούμενα συσσωρεύονται και στην γωνία περιμένουν το κράτος και οι τράπεζες.
·         Γι’ αυτό και δε σταματάμε τις διεκδικήσεις μας. Απαιτούμε άμεση επανένταξη των αυτοαπασχολούμενων στο αφορολόγητο όριο ύψους 12.000 ευρώ.
·         Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ, της προκαταβολής φόρου, μείωση των έμμεσων φόρων. Χωρίς αυτά, η επιβίωση είναι δύσκολη και τα αδιέξοδα ανυπέρβλητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου