Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newswletter|18.1




 ΕΛ.ΣΤΑΤ.: ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ 13,1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ Γ` 3ΜΗΝΟ

Πτώση ύψους 13,1 δισ. ευρώ καταγράφηκε στον τζίρο των επιχειρήσεων της χώρας, λόγω της πανδημίας, το γ' τρίμηνο φέτος, σε σχέση με το γ' τρίμηνο του 2019, ενώ μόνο τον Οκτώβριο οι απώλειες του τζίρου για τις επιχειρήσεις που τηρούν διπλογραφικά στοιχεία ανήλθαν σε 1,5 δισ. ευρώ. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, για το σύνολο των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων της οικονομίας, ο κύκλος εργασιών το γ' τρίμηνο 2020 ανήλθε σε 69,8 δισ. ευρώ, σημειώνοντας μείωση 15,8% σε σχέση με το γ' τρίμηνο 2019, οπότε είχε ανέλθει σε 82,9 δισ. ευρώ.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

Αυστηρότερα μέτρα ισχύουν από σήμερα το πρωί στους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας-Ειδυλλίας λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρούνται σε αυτές τις περιοχές της Δυτικής Αττικής.  Τα μέτρα αυτά έρχονται να προστεθούν στο τρέχον ολικό απαγορευτικό lockdown καθώς όπως ανέφερε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, «η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές της πατρίδας παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη καθώς το ιικό φορτίο δεν υποχωρεί παρά τα μέτρα που εφαρμόζουμε για να ελέγξουμε τη διασπορά».
 
Δείτε αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν για τους τρεις δήμους της Δυτικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου