Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter|8.12.20




 I. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΣΤΙΣ 21/12 ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Το δώρο των Χριστουγέννων θα  καταβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου, ανέφερε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή. Η υπουργική απόφαση θα υπογραφεί σήμερα Τρίτη. Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, διευκρίνισε ότι το δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου, κανονικά για το τμήμα που αφορά τους πραγματικούς μισθούς που έχουν καταβάλει οι επιχειρήσεις - όπως την ίδια ημέρα θα καταβληθεί από το κράτος και το τμήμα εκείνο, που αφορά το κομμάτι των πληρωμών που έχουν δοθεί μέσα από αναστολές συμβάσεων εργασίας, ή άδειες ειδικού σκοπού. Επίσης, διευκρίνισε ότι «το τμήμα του μηνός Δεκεμβρίου, λόγω μη δυνατότητας υπολογισμού των επιχειρήσεων που θα είναι πληττόμενες ή ανοικτές, αυτό το τμήμα και μόνο που αφορά την κρατική καταβολή, αυτή θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου του 2021».
 
 
ΣΤ. ΠΕΤΣΑΣ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΣΗ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Τον «οδικό χάρτη» για μια «σταδιακή και ασφαλή» επιστροφή στην καθημερινότητα, έδωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε: Να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι και το πρωί της 7ης Ιανουαρίου 2021 και να συνεχιστεί, άρα, η τηλεκπαίδευση. Μέχρι το πρωί (06:00) της ίδια ημέρας παραμένουν κλειστά η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια και οι αθλητικές δραστηριότητες, πλην αυτών που και σήμερα συνεχίζουν να έχουν δραστηριότητα. Επίσης παραμένει σε ισχύ το μέτρο που αφορά τις απαγορεύσεις μετακινήσεων από νομό σε νομό, παρατείνεται το μέτρο της απαγόρευσης των  συναθροίσεων και της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ διατηρείται στα ίδια ποσοστά και η τηλεργασία. Όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας, ακόμη, νεότερες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες για τι θα συμβεί με τις Εκκλησίες, αλλά και τα κομμωτήρια και τους υπόλοιπους κλάδους του λιανεμπορίου.
 
 
ΥΠ.ΟΙΚ.: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 26/2
Παρατείνονται η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2021, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου. Σε δήλωσή του, σημειώνει πως «η κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση». Το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου