Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter|22.12.20




 ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ: 100 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Μείωση,  σε εκατό, αντί για 120 όπως αρχικά προβλεπόταν, δόσεις των οφειλών σε Δήμους έκανε το υπουργείο Εσωτερικών με νομοτεχνική βελτίωση στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες  στην Ολομέλεια της Βουλής. Με τη νομοτεχνική βελτίωση προβλέπεται επίσης ότι οι οφειλές από οποιαδήποτε αιτία προς τους Δήμους και ΟΤΑ οι οποίες θα μπορούν να εξοφληθούν με 100 δόσεις, αφορούν το διάστημα 15 / 2/2020 έως 21/2/2021.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή αιτήσεων από τα νοικοκυριά για το επίδομα θέρμανσης της φετινής χειμερινής περιόδου. Ειδικότερα, οι δικαιούχοι του επιδόματος θα πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένα βήματα στην πλατφόρμα Myθέρμανση προκειμένου να λάβουν το επίδομα που κυμαίνεται από 80 έως 650 ευρώ. Το επίδομα δικαιούνται νοικοκυριά που χρησιμοποιούν για τη θέρμανση της κύριας κατοικίας τους πετρέλαιο θέρμανσης ή φυσικό αέριο ή υγραέριο ή καυσόξυλα και πέλλετ για όσους κατοικούν σε οικισμούς με πληθυσμό έως 2.500 κατοίκους.

ΤΡΙΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΓΕΦΥΡΑ»
Κατά τρεις μήνες, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021, παρατείνεται το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» για την επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας των πληγέντων από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, παρατείνεται κατά τρεις μήνες η προθεσμία εντός της οποίας οι δικαιούχοι του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ» έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν, σε συνεργασία με τις τράπεζες και τις εταιρείες διαχείρισης δανείων, τα μη εξυπηρετούμενα δάνειά τους.
 
 
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΩΣ 50 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΡΙΝ
Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021 διατηρείται στο ύψος των 50 ευρώ το όριο των ανέπαφων συναλλαγών καρτών χωρίς τη χρήση ΡΙΝ, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ). Στην ανακοίνωσή της, η ΕΕΤ σημειώνει ότι «σε συνέχεια της από 22 Σεπτεμβρίου 2020 ανακοίνωσης, οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, εφαρμόζοντας έμπρακτα τη δέσμευση διαρκούς συνδρομής τους στον περιορισμό των επιπτώσεων του κορωνοϊού (COVID-19) στη δημόσια υγεία και τη συναλλακτική πρακτική, θα διατηρήσουν έως την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 το όριο των ανέπαφων (contactless) συναλλαγών καρτών χωρίς τη χρήση ΡΙΝ στο ύψος των 50 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου