Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter|19-21.12.20




 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Ο μηχανισμός ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ θα συνεχίσει να ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου σύμφωνα με διάταξη του Υπουργείου Εργασίας. Επιπλέον στο πρόγραμμα τίθεται ανώτατο όριο στον ονομαστικό μισθό που λαμβάνεται υπόψιν για τον υπολογισμό της οικονομικής ενίσχυσης που δίνει το κράτος Ο ονομαστικός μισθός που λαμβάνεται υπόψιν δεν μπορεί να ξεπερνά το ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών όπως έχει οριστεί στο νόμο 4387/2016. Αυτό σημαίνει πως ο ανώτατος ονομαστικός μισθός που θα μπορεί να δηλωθεί στον μηχανισμό δεν θα υπερβαίνει τις 6.500 ευρώ. Το Υπουργείο Εργασίας προχώρησε στη θέσπιση του πλαφόν καθώς εντοπίστηκαν δηλώσεις με πλασματικά στοιχεία με στόχο να εισπραχθούν μεγάλες επιδοτήσεις. 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Οι εργαζόμενοι που τέθηκαν σε αναστολή εντός του διαστήματος από 1η Μαΐου έως 30 Νοεμβρίου 2020 θα λάβουν σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων τόσο από τον εργοδότη τους όσο και από το Δημόσιο. Εφόσον η αναστολή συνεχιστεί έως και τις 31 Δεκεμβρίου, το ποσό που υπολείπεται θα καταβληθεί από το Δημόσιο έως τις 31 Ιανουαρίου 2021.
 
Αναλυτικά το ΦΕΚ τεύχος Β 5515/16.12.2020 με την απόφαση με τις λεπτομέρειες και παραδείγματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου