Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter|4-6.4.20

ΑΝΟΙΞΕ Η ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ "MYBUSINESSSUPPORT" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα "myBusinessSupport"  (www.aade.gr/mybusinesssupport)  της ΑΑΔΕ , για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν την ενίσχυση ης Επιστρεπτέας Προκαταβολής του Υπουργείου Οικονομικών.  Αφορά επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 έως 500 εργαζόμενους,  σε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας και το  ύψος της ενίσχυσης θα μπορεί να ανέλθει κατά ανώτατο όριο στα 500.000 ευρώ ανά επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται ως επιστρεπτέα διότι, είτε εις ολόκληρον είτε μερικώς (συναρτάται με τη βιωσιμότητα της επιχείρησης), θα επιστραφεί στο Κράτος μέσα στα επόμενα χρόνια, με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο.
 
Προθεσμίες:  Αρχική προθεσμία μέχρι 10/4
 
Δείτε διευκρινίσεις σχετικά με το χρηματοδοτικό σχήμα της επιστρεπτέας προκαταβολής  
 
Δείτε τις οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας
 
ΦΕΚ Α. 1076 /02-04-2020
 
Είσοδος στην εφαρμογή
 
 
Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ
Πίνακα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης προς τη διευκόλυνση εργαζομένων, επιχειρήσεων και λογιστών, ανάρτησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.  Όπως αναφέρει, ο πίνακας με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αφορά την υποβολή εντύπων επιχειρήσεων και εργαζομένων, με βάση το ΑΦΜ, τους χρόνους διορθώσεων και τους χρόνους καταβολής των 800 ευρώ (σε τρεις φάσεις).
 
Δείτε τον πίνακα σε μεγάλο μέγεθος
 
EΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΔ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
Τέσσερις νέες Υπουργικές Αποφάσεις, που περιέχουν μέτρα στήριξης στις πληγείσες από την πανδημία επιχειρήσεις, στους εκμισθωτές ακινήτων σε αυτές, καθώς και στους εργαζόμενους των οποίων η σύμβαση τελεί σε αναστολή, υπέγραψε χθες ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.
 
 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου