Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter|11-13.4.20

ΑΑΔΕ: ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ
Στην περαιτέρω επίσπευση της διαδικασίας αίτησης των επιστροφών φόρου, για τη δραστική μείωση των επισκέψεων στις Δ.Ο.Υ., προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Με οδηγίες, που απέστειλε ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε., Γιώργος Πιτσιλής, δίνεται η δυνατότητα σε πολίτες και επιχειρήσεις να αποστέλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις αρμόδιες υπηρεσίες μέσω e-mail.
Η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε να τη δείτε εδώ
 
 
ΥΠΟΙΚ: ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
Παρατείνεται μέχρι 21 Απριλίου η προθεσμία για την καταβολή βεβαιωμένων φορολογικών υποχρεώσεων με δικαίωμα έκπτωσης 25% και μέχρι 24 Απριλίου η προθεσμία για οφειλές ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία. Στόχος είναι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, να δοθεί στους πολίτες και στις επιχειρήσεις ικανός χρόνος για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με ασφάλεια.
Δείτε τις  προθεσμίες που παρατείνονται εδώ
 
 
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Δημοσιεύτηκε η απόφαση με τον τύπο και περιεχόμενο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2019 (Ε1), των λοιπών εντύπων και των δικαιολογητικών εγγράφων που συνυποβάλλονται με αυτή, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να "ανοίξει" η ηλεκτρονική πύλη στο TAXISnet για την υποβολή τους από τους φορολογούμενους. Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος υποβάλλονται υποχρεωτικά, με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου