Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΑ

ΕΡΕΥΝΑ ΕΒΕΑ: «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ
«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η ανησυχία των Ελλήνων για την πανδημία του κορονοϊού, όπως προκύπτει από την τελευταία έρευνα του ΕΒΕΑ που πραγματοποίησε η εταιρία PULSE-RC κατά το χρονικό διάστημα 15 έως 17 Μαρτίου 2020. Σύμφωνα με την έρευνα, το 83% των ερωτηθέντων ανησυχεί αρκετά έως πολύ. Σχεδόν όλοι (94%) εκτιμούν ότι η πανδημία και οι συνέπειες που απορρέουν από αυτήν θα επηρεάσει αρνητικά τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων στη χώρα μας. «Είναι εμφανές ότι το κλίμα στην αγορά έχει επιδεινωθεί εντυπωσιακά από την αρνητική ψυχολογία αλλά και τα πραγματικά προβλήματα που έχουν προκληθεί από την πανδημία του κορονοϊού» δήλωσε, παρουσιάζοντας την έρευνα, ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.
 
 
ΥΠΟΙΚ: ΟΙ 100 ΝΕΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΔ) ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣΤΟΥΣ
100 νέους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ), οι επιχειρήσεις και ο εργαζόμενοι των οποίων εντάσσονται στα μέτρα στήριξης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνοντας ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα διευρυνθεί σημαντικά το πλαίσιο προστασίας. Ειδικότερα το υπουργείο ανακοίνωσε την επικαιροποιημένη λίστα στην οποία περιλαμβάνονται τόσο οι ΚΑΔ που είχαν ήδη ενταχθεί στα μέτρα όσο και αυτοί που εντάσσονται από σήμερα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΔ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ (με κόκκινο χρώμα επισημαίνονται οι κατηγορίες που προστίθενται)
   
 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΜΨΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ 2008 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο Π.Ο.Ε
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου προβλέπει ότι η οικονομική κάμψη και οι απώλειες θέσεων εργασίας λόγω της πανδημίας του SARS-CoV-2 θα είναι χειρότερη από την ύφεση του 2008. «Οι πρόσφατες προβλέψεις δείχνουν μια οικονομική κάμψη και απώλειες θέσεων εργασίας χειρότερες από εκείνες της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης πριν από δώδεκα χρόνια», ανέφερε ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ρομπέρτο Ασεβέδο, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΠΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου