Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΓΣΕΒΕΕ ξεπουλάει τις αγωνίες μας

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ




 Η απόφαση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΒΕΕ να ακυρώσει τις κινητοποιήσεις που η ιδιά εξήγγειλε για τις 31-3 , είναι απαράδεκτη! Την ώρα που η πανδημία,  θερίζει κατά δεκάδες κάθε μέρα τις ζωές του λαού  και η οικονομική ύφεση τσακίζει ότι έχει μείνει από το εισόδημα μας, τέτοιου είδους αποφάσεις είναι (άλλο ένα) φιλικό «χτύπημα στην πλάτη»  της κυβέρνησης και στην πολιτική που μας χρεοκοπεί.

Η δικαιολογία περί «όξυνσης της υγειονομικής κρίσης» από τις κινητοποιήσεις, είναι φαιδρή. Με το ίδιο επιχείρημα η κυβέρνηση  επιχειρεί να φορτώσει τις ευθύνες  της για την πανδημία και την κατάσταση της οικονομίας, στις πλάτες των αυτοαπασχολούμενων και του λαού.

Οι κινητοποιήσεις που έγιναν εν μέσω πανδημίας (και σε καμία δεν συμμετείχε η ΓΣΕΒΕΕ με ευθύνη της πλειοψηφίας της), προσέφεραν πλούσια εμπειρία για το πώς διεξάγονται οι κινητοποιήσεις σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, με τήρηση όλον τον απαραίτητων μέτρων ασφάλειας.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΒΕΕ ούτε θέλει, ούτε μπορεί να οργανώσει την πάλη. Κάθε αγωνιστής συνδικαλιστής κάθε συνάδελφος να προσπεράσει την χρεοκοπούμενη λογική της πλειοψηφίας που σκοπό έχει να βάλει την αγωνιστική διεκδίκηση στον πάγο.

Η ανάγκη για μετρά προστασίας της υγείας του λαού,  για πραγματικά μετρά οικονομικής στήριξης των συνάδελφων δεν μπορεί να περιμένει! Άλλωστε τα χρέη δεν περιμένουν ούτε οι λογαριασμοί που καταφτάνουν σωρηδόν στα σπίτια και τα μαγαζιά μας!

Ο εκβιασμός της κυβέρνησης, ανοιχτά μαγαζιά ή αύξηση των κρουσμάτων, δεν θα περάσει.  Τα αδιέξοδα αυτά δεν είναι δικά μας, προέρχονται από τις δυνάμεις που υπηρετούν τα μονοπώλια και στην Υγεία και στην οικονομία. 

Περνούμε την κατάσταση στα χεριά μας! Πεισμώνουμε! Όσα εμπόδια και αν βάλουν θα είμαστε ενωμένοι, στον δρόμο του αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου