Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΜμΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ- ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΜΑΪΟΥ Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ SELF-TEST ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ-ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΚ

 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΜμΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Ενεργοποιήθηκε την Παρασκευή το δικαίωμα υποβολής αιτήσεων για την χορήγηση επιχειρηματικών δανείων εγγυημένων από το νέο Ταμείο Εγγυοδοσίας Επενδύσεων, την διαχείριση του όποιου έχει αναθέσει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Ταμείο Εγγυοδοσίας Επενδύσεων έχει προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ από πόρους ΕΣΠΑ 2014 - 2020 και μέσω πέντε χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων θα χορηγηθούν περίπου 500 εκατ. ευρώ σε εγγυημένα επενδυτικά δάνεια και δάνεια κεφαλαίου κίνησης αναπτυξιακού σκοπού, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να προβούν σε επενδύσεις που θα αναβαθμίσουν την ανταγωνιστικότητα τους στις σύγχρονες οικονομικές συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επί του προγράμματος στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ εδώ

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων
 
 
ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΜΑΪΟΥ Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ SELF-TEST ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Προς διευκόλυνση των εργαζομένων και των εργοδοτών, η μεταβατική περίοδος του άρθρου 8 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1588 Β’/18.4.2021) για την πρώτη εφαρμογή του υποχρεωτικού self-test εργαζόμενους σε επιχειρηματικές δραστηριότητες εργοδοτών στους 8 κλάδους που εμπίπτουν στην ανωτέρω ΚΥΑ (Λιανεμπόριο, εστίαση, χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές δραστηριότητες, μεταφορές, υπηρεσίες καθαρισμού, κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, σχολές οδηγών) παρατείνεται έως τις 2 Μαΐου 2021. Η υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου από τους εργαζόμενους έως 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας που θα παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία στο τόπο εργασίας και η δήλωση του αποτελέσματος στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» πριν την προσέλευσή τους στο τόπο εργασίας ξεκινά από τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2021.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
 
 
ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΚ
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση σχετικά με την αναστολή συμβάσεων εργασίας εργαζομένων σε επιχειρήσεις - εργοδότες του ιδιωτικού τομέα για τον μήνα Απρίλιο 2021.
Πρόκειται για την  Κοινή Υπουργική Απόφαση υπ.αρ. 22547/2021 - ΦΕΚ 1683/Β/24-4-2021
 
Αναλυτικά το ΦΕΚ 1683/Β/24-4-2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου