Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΑΠΠ - ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ

 




Στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΣΑΑΠΠ την 31η Μαΐου υποβλήθηκε  όπως καταγράφηκε και στα πρακτικά  η παραίτηση του εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο μας από την θέση του Ταμία του σωματείου κ. Γεωργίου Δήμου. Θέση που τιμητικά για  εμάς  και τον ίδιο είχε εμπιστευτεί η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου. Η σύνθεση του ΔΣ μάλιστα είχε ανακοινωθεί με τον αρ. Πρωτοκόλλου της ΣΑΑΠΠ 287/16-2-2023.  

Ο λόγος  που μας οδήγησε σε αυτήν την απόφαση  αφορά αποκλειστικά την στάση του προέδρου της Συντεχνίας. Ο ίδιος  αρνείται με διάφορες προφάσεις  μέχρι και την ως άνω ημερομηνία  να  παραδώσει την διαχείριση του ταμείου όπως ορίζετε από το καταστατικό στον ταμία του, με την ανοχή  μελών του ΔΣ. Μάλιστα όπως παραδέχτηκε και στο μικρόφωνο των πρακτικών, ενός ταμείου με κινήσεις εσόδων και εξόδων και χωρίς καμία μέχρι σήμερα ενημέρωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου για αυτές.

Δεν δύναται ο συνάδελφος να είναι ταμίας – βιτρίνα στις ορέξεις του καθενός. Αρκετά τα προηγούμενα έτη που είχαμε καταντήσει σύμβουλοι βιτρίνα συγκεκριμένου προέδρου και διοικούντων.  Μόνος  μας  σκοπός ήταν να διορθωθεί η στρεβλή εικόνα που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια σε κλίμα συνεργασίας για το καλό της ΣΑΑΠΠ με το άλλο ψηφοδέλτιο.  Δεν δύναται όμως αυτό  να το υποστηρίξει ο συνάδελφος  μόνος του, χωρίς την συνεργασία των υπολοίπων μελών της διοίκησης και του προεδρείου.

Μάλιστα στην πρόταση του προέδρου για 5ετή έλεγχο από ορκωτό λογιστή στα οικονομικά του σωματείου αντιπροτάθηκε  και υποστηρίχθηκε  με σθεναρό τρόπο από τους εκλεγμένους συμβούλους της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών ο έλεγχος να είναι 10ετής. Ο λόγος είναι  να συμπίπτει   περίπου με τον προηγούμενο πρόεδρο της Συντεχνίας, κάτι που κάποιους προφανώς στην τωρινή διοίκηση  τους προκαλεί αυπνίες και ανησυχίες. Αποποίηση ευθυνών που ακούσαμε στην τελευταία συνεδρίαση από προηγούμενους ανθρώπους των  προεδρείων  καλό είναι να μην το ξανά αναφέρουν. Ο δρόμος που επιλέξαν με τον νέο πρόεδρο να είναι σίγουροι ότι θα τους οδηγήσει ξανά  στον δρόμο των ευθυνών.

Ο απερχόμενος «ταμίας»  στα χαρτιά,  θα  συνεχίσει   να υποστηρίζει  τα συμφέροντα της μικρής αρτοποιητικής  επιχειρηματικότητας , κοινώς τους αυτοαπασχολούμενους  φουρνάρηδες,  από την θέση του συμβούλου του ΔΣ, αυτό που του εμπιστευτήκαν οι συνάδελφοι του μέσα από την συμμετοχή τους στις εκλογές και δεν μπορεί να διαβάλει κανείς.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου