Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα δήλωσης αποθεμάτων των αγαθών- υπόχρεα και τα αρτοποιεία


 

Ενεργοποιήθηκε από χθες η πλατφόρμα δήλωσης αποθεμάτων των αγαθών. Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων από τους υπόχρεους γίνεται μέσω της διεύθυνσης
ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων https://www.mindev.gov.gr/ 
στην οποία μπορούν να επιλέξουν τον σύνδεσμο: "Δήλωση Αποθεμάτων". Τα στοιχεία αποθεμάτων μπορούν να δηλώνονται από τους υπόχρεους έως και την Τετάρτη 06/04/2022, και στη συνέχεια τουλάχιστον μία φορά ανά πέντε (5) εργάσιμες ημέρες σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Σύμφωνα λοιπόν  με την ΚΥΑ υπ’ αριθμόν 1369/4 Απριλίου 2022 (αρ. φ. 1549 τεύχος β’) δήλωση αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων και  τα αρτοποιεία υποχρεούνται σε δήλωση αποθεμάτων εντός δύο ημερών από την δημοσίευση της ΚΥΑ που θα την επικαιροποιούν κάθε πέντε (5) ημέρες.

Η υποχρέωση αυτή ισχύει  εάν το απόθεμα υπερβαίνει τα 500 κιλά για τα άλευρα ανά είδος (σίτου, καλαμπόκι, σίκαλη κλπ.)  και τα 100 λίτρα για έλαια ανά είδος (ηλιέλαιο, φοινικέλαιο, αραβοσιτέλαιο κλπ. )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου