Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.05.2021 Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΕΦΥΡΑ 2»-ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΪΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΜμΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΙ-

 ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.05.2021 Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΕΦΥΡΑ 2»

Παρατείνεται έως τις 31.05.2021 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2» (από τις 9 Μαΐου που έληξε η σχετική προθεσμία) μετά το μεγάλο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για να συμμετάσχουν σε αυτό. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, υποβλήθηκαν έως την περασμένη Παρασκευή, συνολικά 31.495 αιτήσεις. Εξ αυτών, 17.920 είναι αιτήσεις από πολύ μικρές επιχειρήσεις, 9.636 από ελεύθερους επαγγελματίες ή ατομικές επιχειρήσεις, 3.325 από μικρές επιχειρήσεις και 614 από μεσαίες επιχειρήσεις.
 
 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Συνεχίζεται το ευνοϊκό μέτρο που προβλέπει την προκαταβολή του ποσού της αποζημίωσης των εκμισθωτών, και για τα μισθώματα μηνός Απριλίου 2021, ώστε η καταβολή από το Δημόσιο να πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαΐου αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλουν για τις μισθώσεις αυτές, δήλωση COVID για τον μήνα Μάρτιο 2021 στη σχετική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, μέχρι τις 14 Μαΐου 2021.


ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΪΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΜμΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΙ
Ξεκινάει από την Τετάρτη 12 Μαΐου, η διαδικασία υποδοχής και επεξεργασίας των νέων αιτήσεων, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για δάνεια Επενδυτικού σκοπού μέσω του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ. Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, σε συνεργασία με 10 εμπορικές τράπεζες και με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ξεκινάει ο νέος κύκλος χρηματοδοτήσεων. Το ύψος των επενδυτικών δανείων μπορεί να κυμαίνεται από 25.000 ευρώ έως και 1.500.000 ευρώ, με την διάρκεια αποπληρωμής τους να κυμαίνεται από 5 έως 10 χρόνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου