Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ
Αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων η απόφαση με τους αναλυτικούς κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19. Οι διοικήσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων, η λειτουργία των οποίων δεν έχει απαγορευθεί στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, οφείλουν να διασφαλίζουν την τήρηση συγκεκριμένων μέτρων κατά την προσέλευση των καταναλωτών.
 
Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ με τους Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας

ΣΕ ΙΣΧΥ Η  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β 3162/31.7.2020) η απόφαση για την εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους στο σύνολο της επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2020. Αναλυτικά η απόφαση προβλέπει την υποχρέωση χρήσης μάσκας σε εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, χώρους γραφείων (δημοσίων υπηρεσιών ή ιδιωτικών επιχειρήσεων) και σε οποιουσδήποτε άλλους κλειστούς χώρους συνάθροισης κοινού, εξαιρουμένων των χώρων εστίασης.
 
Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ για την Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους στο σύνολο της Επικράτειας με τους αντίστοιχους ΚΑΔ.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Aπό σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, δεν θα πραγματοποιούνται στα τραπεζικά καταστήματα με φυσική παρουσία οι ακόλουθες συναλλαγές, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19:
Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ/ 
Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ / 
Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (Δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κλπ) / Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων). 
 

ΕΦΚΑ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Περιθώριο έως τις 20 Αυγούστου έχουν 1,5 εκατ. ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες προκειμένου να καταβάλλουν στον e-ΕΦΚΑ τις εισφορές Ιουλίου. Το διοικητικό συμβούλιο του Φορέα προχώρησε στην απόφαση να δώσει παράταση στις πληρωμές προκειμένου να τους διευκολύνει, καθώς στην πράξη πρόκειται για τον πρώτο μήνα κατά τον οποίο δεν ισχύουν οι πρόνοιες που είχαν ληφθεί κατά την πρώτη φάση αντιμετώπισης της πανδημίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου