Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

e-ΕΦΚΑ: ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019 Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) οι βεβαιώσεις ασφαλιστικών εισφορών έτους 2019 των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοτελώς απασχολουμένων και των αγροτών, για φορολογική χρήση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ασφαλισμένος, μετά την είσοδό του στο site του φορέα - www.efka.gov.gr - θα ακολουθήσει τη διαδρομή «βεβαίωση εισφορών για φορολογική χρήση» ---> «βεβαιώσεις e-ΕΦΚΑ».

ΥΠΟΙΚ: ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΓΙΑ 8.652 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πιστώθηκε χθες στους τραπεζικούς λογαριασμούς 8.652 δικαιούχων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 55,5 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Όλες οι επιχειρήσεις που είναι δικαιούχοι και θα οριστικοποιήσουν έως την Παρασκευή 15 Μαΐου την Αίτηση Χορήγησης, θα λάβουν την άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση που τους αναλογεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, με δεύτερη καταβολή την Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι το ελάχιστο ποσό ενίσχυσης που θα λάβουν οι δικαιούχοι, σε συνάρτηση με τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολούν, ξεκινά από τις 2.000 ευρώ και φθάνει, κατ' ανώτατο όριο, τις 350.000 ευρώ για επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 άτομα και τις 500.000 ευρώ για επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 250 άτομα διευκρινίζει το υπουργείο.

e-ΕΦΚΑ: ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019
Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) οι βεβαιώσεις ασφαλιστικών εισφορών έτους 2019 των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοτελώς απασχολουμένων και των αγροτών, για φορολογική χρήση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ασφαλισμένος, μετά την είσοδό του στο site του φορέα - www.efka.gov.gr - θα ακολουθήσει τη διαδρομή «βεβαίωση εισφορών για φορολογική χρήση» ---> «βεβαιώσεις e-ΕΦΚΑ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου