Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΣ ΤΗΣ ΟΑΕ

 


 


 

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών έδωσε την μάχη των εκλογών στο 34ο συνέδριο της ΟΑΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες αφού η πρόσκληση των εκλογών έγινε μόλις 12 ημέρες πριν την πραγματοποίησή τους.

Η διοίκηση που εκλέχτηκε έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της , όλα τα προηγούμενα χρόνια, στην πλήρη στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής που έφερε τα αδιέξοδα στην ζωή και στην δουλειά μας. Επομένως δεν περιμένουμε καμμιά αλλαγή πορείας στην ηγεσία της Ομοσπονδίας.

Ειρωνεία το ότι το δελτίο τύπου της ΟΑΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών βγήκε την ημέρα όπου η εστίαση έδινε τον τόνο της αγωνιστικότητας με κλειστά μαγαζιά διεκδικώντας τα αυτονόητα. Να μετατραπεί η επιστρεπτέα προκαταβολή σε μη επιστρεπτέα και μείωση του ΦΠΑ σε 6%. Η  ηγεσία της ομοσπονδίας αρνήθηκε ακόμα και να ανοίξει την συζήτηση για τέτοια ζητήματα πάρα την επιμονή της Αγωνιστικής Κίνησης. Η στάση αυτή αντικειμενικά λειτουργεί προς όφελος της κυβερνητικής πολιτικής και  σε βάρος του συνάδελφου που αγωνιά καθημερινά στο μικρομάγαζό του να τα βγάλει πέρα. Αντί να λογοδοτεί στον συνάδελφο το κάνει μέσα στα υπουργεία πίσω από κλειστές πόρτες αρνούμενη να βρίσκετε εκεί και εκλεγμένος συνάδελφος από τον συνδυασμό μας. 

Πιο συγκεκριμένα:

Αυτοί που δήθεν νοιάζονται για την ομόνοια του κλάδου και ζητάνε για το «καλό» του κλάδου να κατέβουμε όλοι από κοινού σε ενιαίο ψηφοδέλτιο , βάζοντας διάφορους παρατρεχάμενους να μας πιέσουν,  αρνούνται πεισματικά όλα αυτά τα χρόνια στο πλαίσιο της αναλογικότητας να συμμετάσχει στο προεδρείο της ΟΑΕ και συνάδελφος από οποιαδήποτε άλλο ψηφοδέλτιο. Μάλιστα για αυτό, στην συνεδρίαση του ΔΣ για την συγκρότηση του σε σώμα αρνηθήκαμε να συμμετάσχουμε και το καταγγέλλουμε.  Με αυτόν τον τρόπο μας αποκλείουν τόσο από τα προεδρεία που «συγκαλούν» όσο και από όσες συναντήσεις- διαβουλεύσεις κάνουν. Το ίδιο έχουν σκοπό να συνεχίσουν να κάνουν αφού το δείξαν από την πρώτη μέρα. Να γίνονται οι συνεννοήσεις με τα κυβερνητικά επιτελεία  χωρίς ενοχλητικές φωνές που να βάζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Εμείς ως  Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών πιστοί στις αξίες μας  θα συνεχίσουμε  να δείχνουμε  το δρόμο του αγώνα. Θα συνεχίσουμε να  διαθέτουμε  τις δυνάμεις μας  σε αυτή την κατεύθυνση αναδεικνύοντας τα προβλήματα του κλάδου αλλά και τα γενικότερα των αυτοαπασχολούμενων, καλώντας σε συμμετοχή οργάνωση και πάλη.

Καλούμε τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά που νοιώθει στο πετσί του την κυβερνητική πολιτική και το άδειασμα από τις συνδικαλιστικές μας ηγεσίες να μας ακολουθήσει στον δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα.

Καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου