Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter|4.3.21

ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ
Αυστηρότερα μέτρα ισχύουν από σήμερα στις 6 το πρωί μέχρι τις 16 Μαρτίου σε όλη τη χώρα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε χθες οι κωδικοί μετακίνησης (sms) 2,3 και 6 αναπροσαρμόζονται ως εξής:  Στο SMS 2 που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους αλλά και στο SMS 3, όσον αφορά το σκέλος των τραπεζών, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο είτε εντός του οικείου δήμου είτε σε απόσταση έως 2 χλμ από τον τόπο κατοικίας.  Ως προς το SMS 6, που αφορά σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο πεζή ή με ποδήλατο. Ακόμη νέες περιοχές εντάσσονται από σήμερα στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας. Όλες οι υπόλοιπες περιοχές, σε όλη τη χώρα, κατατάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).
 
Αναλυτικά το  ΦΕΚ B 843 - 03.03.2021 με όλα τα νέα μέτρα εδώ

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα εδώ
 
Αναλυτικά, ο επιδημιολογικός χάρτης της χώρας όπως έχει διαμορφωθεί εδώ


 EΩΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΝΟ6,  AΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «myBusinessSupport» , μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει οριστική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 6ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, καλούνται να υποβάλουν αίτηση χορήγησης της χρηματοδοτικής ενίσχυσης. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης για τη χορήγηση της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6 λήγει την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021. Η διαθέσιμη χρηματοδότηση από τον, εν εξελίξει, 6ο κύκλο ανέρχεται συνολικά στα 500 εκατ. ευρώ.  Από την προκαταρκτική ανάλυση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, προκύπτει ότι από τις 721.396 επιχειρήσεις που υπέβαλαν οριστική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δικαιούχοι είναι οι 286.181.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου