Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EBEA e-Newsletter|27.2-1.3.21

 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ,  1Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΝΕΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Από σήμερα, 1 Μαρτίου, οι εργοδότες υποχρεούνται να έχουν εφοδιάσει τους εργαζόμενους τους με νέες βεβαιώσεις κίνησης για την εκτέλεση της εργασίας τους, οι οποίες μπορούν να έχουν διάρκεια ισχύος κατά ανώτατο όριο έως και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου. Από την Τρίτη 9 Μαρτίου οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να χορηγήσουν εκ νέου βεβαιώσεις κίνησης, οι οποίες δύνανται να έχουν ισχύ έως και 14 ημέρες. Οι βεβαιώσεις αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει να εκδίδονται από την Πέμπτη και χορηγούνται αφενός ηλεκτρονικά από το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αφετέρου από τον ιστότοπο forma.gov.gr, κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης- αίτησης του εργοδότη, η οποία χορηγείται αποκλειστικά στους εργαζόμενους που παρέχουν με αυτοπρόσωπη παρουσία την εργασία τους στην επιχείρηση, δηλαδή στον εργοδότη.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
 
 
ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021, η ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π.οικ. 12639/2021 με τα νέα μέτρα προστασίας για τον κορονοιο που θα ισχύσουν από 1η Μαρτίου έως τις 6:00 στις 8 Μαρτίου. Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου παραμένει ολόκληρη η Περιφέρεια Αττικής.
 
Αναλυτικά το ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021
 
Δείτε τον χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 με τα μέτρα ανά περιοχή
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ  ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»
Ανακοίνωση σχετικά με την υποβολή δηλώσεων για το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις – εργοδότες που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό για τον Μάρτιο 2021 υποβάλλουν την Α’ φάση της αίτησης/δήλωσης ένταξης στον Μηχανισμό στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ», σύμφωνα με τα οριζόμενα της αριθμ. οικ.23103/478/13-06-2020 (Β’ 2274), όπως ισχύει. Επισημαίνεται ότι στον μηχανισμό εντάσσονται για τον μήνα Μάρτιο εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης, οι οποίοι έχουν προσληφθεί έως και 31/1/2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 1/3/2021 έως και 31/3/2021.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου