Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ : ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Συνάδελφοι,
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί , όλους τους συναδέλφους να πάρουν αγωνιστικό μέρος στις κινητοποιήσεις, που διοργανώνονται  στις 30 ΜΑΗ με τα αγωνιστικά μπλοκ της ΠΑΣΕΒΕ.
Παλεύουμε για τα δικαιώματα μας.
Αυτός είναι ο δρόμος της μοναδικής λύσης, ο δρόμος της αγωνιστικής διεξόδου, που μπορεί να συνεισφέρει στη υπεράσπιση δικαιωμάτων και κατακτήσεων.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2018
                                             Για την Αθήνα 10:00π.μ. ΣΤΗ ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ
Η κυβέρνηση μιλάει με τυμπανοκρουσίες για “δίκαιη ανάπτυξη που θα αφορά όλους” για “το τέλος των βασάνων και των προβλημάτων”, από τον Αύγουστο.
Η πραγματικότητα όμως λέει υπερφορολόγηση, υψηλές ασφαλιστικές εισφορές για συντάξεις και παροχές τσακισμένες, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για τα χρέη που μας φόρτωσαν, ατέλειωτες ώρες δουλειάς. 
Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας!  Αγώνας - οργάνωση και αντεπίθεση η επιλογή μας!
Είναι ώρα όλοι μας να πάρουμε θέσεις μάχης ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης, των άλλων κομμάτων που προσκυνάνε την ΕΕ και την ανταγωνιστικότητα.
Να απομονώσουμε τις συμβιβασμένες  ηγεσίες  της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ, τις ηγεσίες της ΟΑΕ αλλά και άλλων πρωτοβάθμιων σωματείων που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση ,  όπου  απέχουν από κάθε μαζική διαδικασία και κινητοποίηση, από κάθε προσπάθεια μαζικοποίησης των σωματείων, κι αποθέωναν την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα, ανακάλυψαν ξαφνικά την “ κοινωνική συμμαχία” μαζί με τους εταίρους της, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.
Τολμάνε και μιλάνε για αγώνες αυτοί :
·         Που χαιρέτησαν το πολυνομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, που θεώρησαν αναγκαστικό το μνημόνιο 3,
·         Που βαλαν πλάτη για να περάσει το ασφαλιστικό, που σνομπάρουν κάθε αίτημα για βελτίωση της θέσης για τους αυτοαπασχολούμενους.
·         Τηρούν σιγή νεκροταφείου για  αφορολόγητο  όριο στους αυτοαπασχολούμενους εδώ  και τώρα, για προστασία της επαγγελματικής στέγης και των σπιτιών μας, για κατάργηση των μνημονικών νόμων που τσάκισαν τη ζωή και το βιοτικό μας επίπεδο.
Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας!
Είναι ανάγκη ακόμα περισσότεροι, ακόμα  πιο αποφασιστικά να προετοιμάσουμε την απάντησή μας, να χαράξουμε το δρόμο της αντεπίθεσης, να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  30 ΜΑΗ ΑΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
10:00 π.μ.  ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Καλούμε όλα τα κλαδικά Πρωτοβάθμια σωματεία να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου