Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πιο πολύ σιτάρι παραγγέλνουν οι ισχυροί G20


Την ανάγκη να αυξηθεί η παγκόσμια παραγωγή σιταριού αναγνώρισαν οι υπουργοί γεωργίας στα πλαίσια της διήμερης (7 και 8 Μαΐου) συνάντησης των υπουργών γεωργίας των G20 στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος, η κάλυψη των διατροφικών αναγκών του ολοένα και αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού, που αναμένεται να ξεπεράσει τα 9 δισ. έως το 2050.
«Για να επέλθει ισορροπημένη διεθνή ανάπτυξη πρέπει να εστιάσουμε σε αειφόρο συστήματα παραγωγής τροφίμων με καλύτερη διαχείριση φυσικών πόρων», ανέφερε ο Επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ, Φιλ Χόγκαν. Επίσης, τόνισε ότι η ΕΕ μέσω της ΚΑΠ έχει προχωρήσει σε σημαντικές αγροτικές καινοτομίες που θα επιτρέψουν την αειφόρο αύξηση της παραγωγής.
Από την πλευρά του ο Αμερικανός υπουργός Γεωργίας Τομ Βίλσακ, δήλωσε στους Financial Times ότι η ΕΕ θέτει σε κίνδυνο την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια με το να θέτει φραγμούς στην καλλιέργεια ΓΤΟ και αναστέλλει έτσι και τις διαπραγματεύσεις για το διατλαντικό εμπόριο (TTIP).
πηγή:agronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου