Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΣΕΒΕ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ κ.κ.ΤΣΙΠΡΑ και ΓΙΟΥΝΚΕΡ








Με την κοινή τους δήλωση  οι κ.κ. ΤΣΙΠΡΑΣ και ΓΙΟΥΝΚΕΡ συμφώνησαν ότι τα λαϊκά στρώματα ,οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, θα συνεχίσουν να πληρώνουν το μάρμαρο και με τη νέα συμφωνία. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ και ΓΙΟΥΝΚΕΡ
Ξεκαθάρισαν ότι οι μνημονιακοί νόμοι συνεχίζουν να εφαρμόζονται και ετοιμάζουν το νέο μνημόνιο με νέα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα.

Η αναφορά τους στις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό για να γίνει βιώσιμο, είναι η προαναγγελία νέας  επίθεσης  στις συντάξεις, στο εισόδημα και τα ασφαλιστικά δικαιώματα μας.

Αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι κυβέρνηση – Ε. Ε. – ΕΚΤ- ΔΝΤ έχουν κοινή στρατηγική να φορτώσουν την κρίση και το χρέος στις πλάτες μας.

Καλούμε το συνδικαλιστικό κίνημα των αυτοαπασχολούμενων, όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική  ετοιμότητα για να απαντήσουμε στη νέα επίθεση.

Πρώτη δυναμική απάντηση να δώσουμε στις 10 ΙΟΥΝΗ 2015 με μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στην συνεχιζόμενη φοροληστεία.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Π.Α.Σ.ΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου