Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για συνταξιουχους ξυλο
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που σαν απάντηση στη διαμαρτυρία των συνταξιούχων ενάντια στις περικοπές των συντάξεών τους, είχε τα δακρυγόνα και τις δυνάμεις καταστολής

Η χθεσινή  επίθεση των ΜΑΤ, με χρήση χημικών, κατά των συνταξιούχων,  ήταν, όπως και οι άλλες των προηγούμενων κυβερνήσεων , η συντεταγμένη απάντηση ενός κράτους που υπερασπίζεται τα συμφέροντα  του μεγάλου κεφαλαίου σε βάρος  των μικρών αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, της νεολαίας, των μικρών αγροτών, της φτωχής λαϊκής οικογένειας, ενώ την ίδια στιγμή σπρώχνει στην ανέχεια τους απόμαχους της δουλειάς.

Είναι εκδήλωση του  χαρακτήρα μιας πολιτικής που αντιμετωπίζει σαν εχθρούς τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους. Εχθρούς των συμφερόντων μιας τάξης και ενός συστήματος που επιβάλλει δια πυρός και σιδήρου την πολιτική του. Την πολιτική της Ε.Ε , των μονοπωλίων και των υπηρετών της.

Κάνει όμως ένα μεγάλο λάθος, η κυβέρνηση!
Οι συνταξιούχοι, οι πατεράδες και οι παππούδες μας, είναι απόμαχοι της δουλειάς όχι όμως και του  Αγώνα!

Εμείς οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι φουρνάρηδες , οι αρτοποιοί που συσπειρώνονται στην Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών   ακολουθούμε τα βήματα τους, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με τους συνταξιούχους και τους αγώνες τους, παλεύουμε για μια ζωή με  βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου