Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kινητοποίηση των ΕΒΕ στον ΟΑΕΕ ενάντια στα «ραβασάκια» του ΚΕΑΟ ( ΦΩΤΟ) Από το Σύλλογο Αυτοαπασχολουμένων - Επαγγελματιών - Εμπόρων Δήμου Αθήνας

(Φωτό από την κινητοποίηση)
 
Kινητοποίηση στον ΟΑΕΕ ενάντια στα «ραβασάκια» του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) διοργάνωσε το πρωί της Δευτέρας 29 Δεκέμβρη μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων - Επαγγελματιών - Εμπόρων Δήμου Αθήνας. 
Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης αντιπροσωπεία των ΕΒΕ συναντήθηκε, λόγω απουσίας της διοικήτριας του Ταμείου, με την προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων στην οποία επέδωσαν το υπόμνημα με τα αιτήματά τους.
Παράλληλα δήλωσαν ότι θα βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους και συγκεκριμένα:
  • Να σταματήσουν άμεσα τα εκβιαστικά σημειώματα από το ΚΕΑΟ.
  • Πάγωμα των χρεών προς τον ΟΑΕΕ, το Δημόσιο, τις τράπεζες και τους ιδιώτες. Κεφαλαιοποίηση των χρεών, χωρίς προσαυξήσεις και πρόσθετα τέλη. Μακρόχρονη ρύθμιση, με δόσεις που να μην ξεπερνούν συνολικά το 10% του διαθέσιμου εισοδήματος.
  • Αποποινικοποίηση των χρεών προς τον ΟΑΕΕ, κατάργηση των αντίστοιχων νόμων. Κατάργηση του ΚΕΑΟ για χρέη στον ΟΑΕΕ. Κατάργηση της ασφαλιστικής ενημερότητας για τον ΟΑΕΕ.
  • Κοινωνική Ασφάλιση, καθολική, κρατικά επιχορηγούμενη κατά τα 2/3. Ανανέωση όλων των βιβλιαρίων ασθενείας ανεξαρτήτως χρεών.
  • Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 30%, χωρίς απώλεια ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
  • Διαχωρισμός των κλάδων σύνταξης και υγείας του ΟΑΕΕ με διαχωρισμό των αντίστοιχων εισφορών. Μείωση της εισφοράς για τον κλάδο Υγείας κατά 50% με προοπτική την κατάργησή της.
  • Θεσμοθέτηση τέλους επί των κερδών των επιχειρήσεων υπέρ του ΟΑΕΕ, κλιμακούμενο προοδευτικά, για κέρδη άνω των 20.000 ευρώ.
  • ΠΗΓΉ : 902.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου