Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και ξύλο σε εργαζόμενους



Αποτέλεσμα εικόνας για οβσα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και ξύλο σε εργαζόμενους – μέλη σωματείων που βρέθηκαν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο για να διαδηλώσουν απέναντι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Αποδεικνύεται ακόμη μία φορά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα αξιοποιήσει όλα τα μέσα ακόμα και την πιο άγρια καταστολή για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των επιχειρηματικών ομίλων.
Το χέρι του κατασταλτικού μηχανισμού δεν είναι ικανό να πνίξει την αποφασιστικότητα , της αντίστασης όλων όσων  χάνουν τα σπίτια τους  και του κινήματος αλληλεγγύης που συμπαραστέκεται.
Δηλώνουμε ότι το λαϊκό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν εκφοβίζεται.
Θα μας βρουν απέναντί τους!
Με μεγαλύτερο πείσμα το επόμενο διάστημα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την οργάνωση της πάλης του λαού ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου, για να πυκνώσουν οι εστίες αντίστασης ενάντια στους πλειστηριασμούς, συνολικά  στα αντιλαϊκά  μέτρα,  παλιά και νέα. 
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη – Κάτω τα χέρια απ’ του λαού το βιός.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                             ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ            ΠΑΤΣΙΩΤΗ ΑΝΘΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου