Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΒΣΑΚΑΛΕΣΜΑΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

ΟΜΟΝΟΙΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!Συνάδελφοι, συναδέλφισες

Η επιδείνωση της ζωής μας συνεχίζεται με τα μέτρα που έχουν πάρει οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συνεχίζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

H πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων βιώνουμε μια καθημερινότητα - Γολγοθά.

· Με χρέη να μας πνίγουν.

· Mε ασύλληπτη φοροληστεία στο εισόδημα μας.

· Aντιμέτωποι με την κατάσχεση, σπιτιού, λογαριασμού, εργαλείων.Την ίδια ώρα:

η κυβέρνηση με περίσσιο θράσος μιλάει για φως στο τούνελ και δίκαιη ανάπτυξη που θα επωφεληθούμε όλοι.. Είναι ψεύτες. Η ανάπτυξη αφορά μόνο τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Για εμάς, για τους φτωχούς ΕΒΕ, το μενού που σερβίρει κυβέρνηση, ΕΕ, για λογαριασμό των μονοπωλίων, περιέχει, φτώχια, αυγάτισμα των χρεών μας, απάνθρωπα ωράρια εργασίας για όσους αντέξουν, ανεργία για τους συναδέλφους που κλείνουν.Φτάνει πια!!

Είναι ώρα να τους χαλάσουμε τα σχέδια-μπορούμε να βάλουμε φρένο!!

Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια και τη μιζέρια.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
     ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ,  18:00μ.μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Καλούμε όλα τα σωματεία της ΟΒΣΑ, όλες τις τοπικές ενώσεις, όλους τους συναδέλφους, να δουλέψουν για τις κινητοποιήσεις μαχητικά, να ενωθούμε στο δρόμο του αγώνα.

Παίρνουμε αποφάσεις συμμετοχής σε όλα τα ΔΣ, πραγματοποιούμε συσκέψεις, Γενικές Συνελεύσεις, ενημερώνουμε κάθε συνάδελφο σε κάθε κλάδο και γειτονιά. Καλούμε και εκείνους τους συνδικαλιστές που δε συμφωνούν σε όλα μαζί μας, αλλά βλέπουν ότι χρειάζεται ανυποχώρητος αγώνας για τις ανάγκες μας, να συμπορευτούμε μαζί.

Βάζουμε τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις.

Απαιτούμε εδώ και τώρα :

· Άμεση ένταξη των α/α στο αφορολόγητο όριο. Αύξησή του στις 20.000, με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος.

· Κάτω οι φόροι. Να καταργηθούν οι ληστρικοί φορολογικοί νόμοι και τα χαράτσια. Να πληρώσει εδώ και τώρα το μεγάλο κεφάλαιο. Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων προοδευτικά στο 45%.

· Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις και οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, επαγγελματικού εξοπλισμού και στέγης. Άμεση διαγραφή τμήματος των χρεών, τόκων και προσαυξήσεων, ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους τους α/α.

· Δωρεάν υγεία-πρόνοια, πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμιά πληρωμή για τις υπηρεσίες υγείας.

· Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Άμεση ανάκληση των βαρύτατων απωλειών των προηγούμενων χρόνων και κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα και τα τελευταία χρόνια.ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ - ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου