Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΠΑΣΕΒΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ



ΑΘΗΝΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ στηρίζει τα συλλαλητήρια που οργανώνουν οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας, ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα που «ψαλιδίζουν» τις συντάξεις, ενάντια συνολικά στην αντιλαϊκή πολιτική.
Αγωνιζόμαστε μαζί με  τους συνταξιούχους, που κάθε μήνα βλέπουν όλο και λιγότερα χρήματα στο ΑΤΜ, με τις εισφορές μιας ζωής να εξανεμίζονται, τα φάρμακα και τους γιατρούς να πληρώνονται από την τσέπη τους.
Αντιπαλεύουμε την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, που τσακίζει τις συντάξεις, την κοινωνική ασφάλιση, που υπερφορολογεί τους αυτοαπασχολούμενους από το πρώτο ευρώ. Με πρόσχημα την πληρωμή των κρατικών χρεών χτυπούν ανελέητα τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα, με έναν και μοναδικό στόχο την ανάκαμψη της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ!
Δε συμβιβαζόμαστε με τη φτώχια και την ανέχεια που μας προορίζουν

Διεκδικούμε:
Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Άμεση ανάκληση των βαρύτατων απωλειών των προηγούμενων χρόνων και κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα και τα τελευταία χρόνια.
Δωρεάν υγεία-πρόνοια, πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμιά πληρωμή για τις υπηρεσίες υγείας


Ο αγώνας των συνταξιούχων είναι και δικός μας αγώνας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου