Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΑΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


 Αγαπητοί συνάδελφοι,
Γίναμε μάρτυρες  ενός ακόμη διοικητικού συμβουλίου όπου, δυστυχώς, η ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ μετρά τα αποκαΐδια της. Η παράταξη του κυρίου Μούσιου οδηγεί το Φούρνο της Γειτονιάς , με μαθηματική ακρίβεια, σε εξαφάνιση.
Καμία αντίδραση, αντιθέτως σιγοντάρισμα στα όσα συμβαίνουν, μέσα από την υπογραφή του 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, την ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΟΟΣΑ, την ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΠΑ στο 23%, το Bake Off να γίνεται << Φούρνος>>, απεναντίας το BAKERY<<cafe>>, το έτοιμο φαγητό και το delivery, που προωθούνται από το περιοδικό Α/Ζ Ζαχαροπλαστικής- Αρτοποιίας  σαν το μέλλον της Αρτοποιίας, να θεωρούνται καινοτόμες λύσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη, πλασάροντας σαν εξελίξεις, και προωθούν τις μεγάλες αλυσίδες ΒΕΝΕΤΗ-ΕΣΤΙΑ κ.τ.λ., σαν ΠΡΟΤΥΠΑ.
Η σημερινή ηγεσία, συνάδελφοι, συμπεριφέρεται σαν να εκπροσωπεί μιαν ΕΛΙΤ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.   Στην ουσία αδιαφορεί για τα χιλιάδες αρτοποιεία της χώρας.
Η πλειοψηφία των συναδέλφων, ενώ θίγεται με τα νέα δεδομένα δεν αρθρώνει λόγο, ενώ απεναντίας πολώνεται μέσα από μία παραταξιακή λογική, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τα λεγόμενα του προέδρου κι έτσι γίνεται συνένοχη στην εξαθλίωση του επαγγέλματος.

  • Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, προσπαθώντας να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα:   ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ( φορολογικός παράδεισος η χώρα για το μεγάλο κεφάλαιο, ενώ για εμάς φορολογική εξάντληση).
  •      ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ( αδυναμία να πληρώσουμε τις εισφορές με αποτέλεσμα να απειλούνται κατασχέσεις), - ΕΝΕΡΓΕΙΑ -ΡΕΥΜΑ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΑΝΕΡΓΙΑ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ, πρότεινε: Να καταδικαστεί η πολιτική της δήθεν Αριστερής Κυβέρνησης, που οδηγεί σε κλείσιμο όλους τους ΕΒΕ.

  •   Συναντήσαμε την αρνητική διάθεση της πλειοψηφίας της Διοίκησης.

   
Συνάδελφοι,
Επειδή η κατάσταση θα χειροτερέψει, παίρνοντας υπόψη από το τελευταίο πολυνομοσχέδιο των 45 προαπαιτούμενων, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Συναδέλφους, μαζί με όλα τα κοινωνικά στρώματα, να βρεθούν στο δρόμο του ΑΓΩΝΑ.
Διαφορετικά θα είμαστε συνένοχοι στον αφανισμό μας.
Δεν είδα, δεν ήξερα, δεν υπάρχει. Μόνο δεν θέλω.
Για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
                                                                                                               Νίκος Σιδηρόπουλος 
                                                                                                               Μέλος του Δ.Σ. της ΟΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου