Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ



Συνάδελφοι - σες

Τη Δευτέρα 5/10 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας  οπού συμμετείχαν δεκάδες εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων κλαδικών σωματείων ΕΒΕ, τοπικών ενώσεων και επικεφαλής επιτροπών αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ όπως της δικής μας επιτροπής αγώνα αρτοποιών. Αναδείχτηκε η ανάγκη να οργανωθεί η  λαϊκή απάντηση στο νέο κύμα επίθεσης που είναι μπροστά μας, ο συντονισμός μας με τους εργαζόμενους. Η συμμετοχή και η προσπάθεια οργάνωσης των ΕΒΕ με όλες μας τις δυνάμεις, στη πανελλαδική κινητοποίηση στις 22 Οκτώβρη και στην απεργιακή κινητοποίηση στις 12 Νοέμβρη.

Τις αμέσως επόμενες μέρες η κυβέρνηση θα φέρει το πρώτο πακέτο μέτρων. Μέσα σε αυτό βρίσκεται το νέο ασφαλιστικό και η τεράστια φοροληστεία σε βάρος των αυτοαπασχολούμενων. Νέες μειώσεις και εξισώσεις προς τα κάτω σε συντάξεις και δικαιώματα, σε χτύπημα της Υγείας και της πρόνοιας. Το ζήτημα της Κοινωνικής Ασφάλισης αφορά κάθε λαϊκή οικογένεια, όλες τις ηλικίες. Περιλαμβάνει την ταφόπλακα των όποιων δικαιωμάτων μας έχουν απομείνει, μέσω της περιβόητης εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ.  Αφορά όλους τους αυτοαπασχολούμενους, τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες. Πλήττει βάναυσα τις γυναίκες. Καμιά κατηγορία, κανένας κλάδος δεν θα διασωθεί μόνος του.

Τα μέτρα πρέπει να επιστραφούν από τα σωματεία των επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων  ως απαράδεκτα! Είναι μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας, συνεχίζουν και ολοκληρώνουν την επίθεση στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, με στόχο την πλήρη διάλυση του όποιου κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης έχει απομείνει. Με τη φορολεηλασία που έρχεται (26% από το πρώτο ευρώ, φόρος αλληλεγγύης, προκαταβολή φόρου από 70-100%,ΕΝΦΙΑ, και ότι άλλο σκαρφιστούν) μας μετατρέπουν σε άμεσο στόχο πλειστηριασμών και κατασχέσεων ( που θεσμοθετήθηκε η επιτάχυνσή τους), οδηγούν στο λουκέτο και όσους από εμάς  άντεξαν ως τώρα, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τα τραγικά αδιέξοδα που ήδη βιώνουμε.

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών και οι αρτοποιοί της επιτροπής αγώνα  απευθύνουμε  κάλεσμα συμπόρευσης σε συναδέλφους, σε συνδικαλιστές και στα πρωτοβάθμια κλαδικά  σωματεία μας  που πιθανά έχουμε διαφορετικές εκτιμήσεις σε διάφορα ζητήματα, όμως δεν ανεχόμαστε σωματεία και Ομοσπονδίες να βρίσκονται στο άρμα των ξεπουλημένων, κυβερνητικών συνδικαλιστικών ηγεσιών της ΓΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ. Έναν δρόμο που ακολουθεί και η ηγεσία  στην ομοσπονδία μας, αφού αρνήθηκαν για πολλοστή φορά να συζητήσουν την πρόταση μας για συμμετοχή μας στις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις ακολουθώντας τον δρόμο του πλήρης συμβιβασμού. Μαζί πρέπει να οργανώσουμε την πάλη, έξω από τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές!

Εμείς έχουμε τη δύναμη! Όλοι στον αγώνα! Ξεσηκωμός!
Συνάδελφοι
Στην οργάνωση και στη συνολική απάντηση που πρέπει να δοθεί, μην απέχεις.
 Η αποχή είναι η σιωπηλή αποδοχή των μέτρων, βούτυρο στο ψωμί των κυβερνήσεων, των μονοπωλίων, της ΕΕ. Μας θέλουν αμέτοχους, στον καναπέ, μέσα στα μαγαζιά μας, να κλαίμε τη μοίρα μας, να σιχτιρίζουμε από μακριά. Οργανώσου, πάρε μέρος στους αγώνες για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα.
Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία.

Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου