Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Πασεβίτες Αρτοποιοί που απαρτίζουν την Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών , χαιρετίζουν την απόφαση του Δ.Σ της ΣΑΑΠΠ για συμμετοχή των συνέδρων της στο ψηφοδέλτιο μας στο 32ο Συνέδριο της ΟΑΕ.



ΑΘΗΝΑ 24/9/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Πασεβίτες Αρτοποιοί που απαρτίζουν την Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών , χαιρετίζουν την απόφαση του Δ.Σ της ΣΑΑΠΠ για συμμετοχή των συνέδρων της στο ψηφοδέλτιο μας στο 32ο Συνέδριο της ΟΑΕ.
Όπως πολύ σωστά αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που διέρχεται όχι μόνο ο κλάδος μας, αλλά και όλη η κοινωνία μας όπου απορρέει η απειλή για κλείσιμο των μαγαζιών μας, όπως και ότι κύριος εκφραστής της πολιτικής αυτής που μας αφανίζει πέρα από την Ε.Ε. και την ντόπια συγκυβέρνηση δεν είναι άλλος παρά η συνδικαλιστική παρουσία της παράταξης του Κ .Μούσιου.
Για το λόγο αυτό καλούμε και όλους τους άλλους συναδέλφους - συνέδρους να υιοθετήσουν την απόφαση σας να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Κίνησης και στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται,  έτσι ώστε να μπει ένα στοπ στην κατρακύλα που υπάρχει με τις πλάτες της πλέον συμβιβασμένης ηγεσίας της ΟΑΕ.
Η αρτοποιία συνάδελφοι μας θέλει μαζικά συσπειρωμένους, σε διεκδίκηση αγωνιστική στο πλάι όλης αυτής της κοινωνίας, όπου νιώθει στο πετσί της την καπιταλιστική ανάπτυξη όπως την οραματίζονται κάποιοι.
Ευχόμαστε η αρχή που γίνεται από το Δ.Σ της Αθήνας να έχει την ανάλογη συνέχεια συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της συνείδησης των αρτοποιών της βάσης της Αθήνας, στο πλαίσιο της παραπέρα στοχευμένης δράσης, που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στον αγώνα που πρέπει να διεξαχθεί, μέσω ενός υγιούς συνδικαλιστικού κινήματος που να υπηρετεί τα συμφέροντα του πραγματικά μικρού βιοτέχνη αρτοποιού.      


ΠΑΣΕΒΕ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
www.artopoioi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου