Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ





 Φωτογραφία: Λιγοι αλλα εκει που πρεπει. Οι πολλοι δηθεν αγωνιζονται....


Σας καλούμε από την Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών .
Απευθύνουμε συναδελφικό κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 1ης ΙΟΥΝΗ της ΣΑΑΠΠ στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Κίνησης .
Με τις κυβερνητικές επιλογές και κύρια με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου γίνεται ξεκάθαρο πως θέλουν να κλείσουν - να βγάλουν από την μέση τους μικρούς φούρνους της γειτονιάς - και να παραδώσουν την πίτα στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους του κλάδου. Για να μην αναφέρουμε μια σειρά μέτρα από αυξήσεις εισφορών, χαράτσια,φορολογία 26% από το πρώτο Ευρώ και μάλιστα προκαταβολικά.
Απέναντι σ΄αυτήν την επίθεση η συνδικαλιστική πλειοψηφία των σωματείων μας ( ΣΑΑΠΠ, ΟΑΕ) δεν πάλεψε ώστε να μην περάσουν αυτά τα μέτρα . Αντίθετα αναλώθηκε σε συναντήσεις επί συναντήσεων και από γραφεία σε γραφεία βουλευτών κάνοντας στην άκρη τη μόνη δύναμη που διαθέτουν τα σωματεία, την συσπείρωση των μελών τους και τον διεκδικητικό τους αγώνα.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών ήταν η μόνη συνδικαλιστική παράταξη που ξεμπρόστιασε όλους τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στον κλάδο του ψωμιού καθώς και την συναινετική τακτική της πλειοψηφίας των σωματείων μας.
Η  Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών ήταν η μόνη που έδειχνε το δρόμο του αγώνα με κοινή πάλη και μέσα από μια κοινωνική συμμαχία με τους εργαζόμενους, το σύνολο των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών,  των γυναικών, των νέων .
Η  Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών ήταν η μόνη με τις δυνάμεις που είχε , που συμμετείχε σε κινητοποιήσεις αγωνιστικές για την διατήρηση των δικαιωμάτων μας, για την επιβίωση των βιοτεχνικών φούρνων, ενάντια στην προώθηση των συστάσεων του ΟΟΣΑ και αργότερα νόμο με το πολυνομοσχέδιο, για την κατεψυγμένη ζύμη. Διεκδικώντας φτηνό και ποιοτικό ψωμί για το λαό από τους φούρνους της γειτονιάς , ξεκινώντας από την αγροτική παραγωγή μέχρι το ράφι . 

Για όλα τα παραπάνω και για άλλα που περιμένουν τον κλάδο μας ,στο συρτάρι των αντιλαϊκών κυβερνήσεων ζητούμε την μαζική ενίσχυση του ψηφοδελτίου μας στις επικείμενες εκλογές στης συντεχνίας. Ζητώντας σας να ψηφίσετε μαζικά αγωνιστές συναδέλφους και με την δική σας συμμετοχή στην οργάνωση της πάλης. Αφήνοντας πίσω τις συμβιβασμένες ηγεσίες που μας οδήγησαν εδώ. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος . Το βήμα πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ.
Ήρθε η ώρα να φύγει ότι τι παλιό από το σωματείο που  μόνο κακό έκανε και να ξεκαθαρίσει το μεγαλύτερο σωματείο της  χώρας και η Ομοσπονδία μαζί με νέους συναδέλφους που θα δώσουν δύναμη και ορμή για αγώνες πραγματικούς προς όφελος του φούρνου της γειτονιάς.
Συνάδελφοι , μην αφήσετε άλλα τρία χρόνια να πάνε χαμένα. Μαζικά την ψήφο στο ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών.


Για την Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών

ΙΑΣΩΝ ΚΑΠΛΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου