Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κο ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΟ



Πρωτόκολλο παρακαλώ.
    



 ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΑΘΗΝΑ 13/5/2014


Με ενδιαφέρον διάβασα την επιστολή του απερχόμενου Γ.Γ. της ΣΑΑΠΠ Κ.ου Ιωάννη Μάνου όπως αυτά πρωτοκολλήθηκαν ως εισερχόμενο στην ΣΑΑΠΠ με αριθμό  163/7-5-2014.
Μάλλον ο Γ.Γ. βρίσκεται σε σύγχυση με τις ενδοπαραταξιακές του ζυμώσεις και ψάχνεται από πού θα πιαστεί .
Του λέω τα κάτωθι:
   1)Ναι Κ. Μάνο τα έκανα όλα για να δημιουργήσω εντυπώσεις συνδικαλιστικού περιεχομένου . Το συνηθίζω άλλωστε. Αντιθέτως με την εντυπωσιακή σας έξοδο από Γ.Γ προ των εκλογών .
              2)Δεν είστε υπεύθυνος για τις πληρωμές αλλά είστε υπεύθυνος για την εύρυθμη  λειτουργία των γραφείων ως Γ.Γ σε συνεργασία με το υπόλοιπο προεδρείο, ακόμη και του Δ.Σ.  κάτι το οποίο δεν κάνατε με δική σας ευθύνη γιατί πολύ απλά σας αρέσει ακόμη και σήμερα να κρατάτε το φανάρι κάτι το οποίο εμείς πολύ απλά δεν δεχτήκαμε.
3) Παρόλα αυτά δεν είχατε την ευθιξία αφού αποφασίσατε να παραιτηθείτε να το κάνετε για τον ουσιαστικό λόγο ο οποίος ήταν απλά η εύρυθμη λειτουργία των γραφείων. Αυτό που σας ενόχλησε τελικά και μόνο ήταν η ονομασία της παράταξης σας.
       4)   Η κατάσταση της συντεχνίας είναι όπως πολλές φορές αποδείχθηκε αποτέλεσμα του συνδυασμού σας που εκπροσωπούσατε αυτά τα τρία χρόνια και του προεδρείου του οποίου αποτελούσατε σημαντικό στέλεχος. Μην προσπαθείτε λοιπόν να μετακινήσετε τις ευθύνες σε τρίτους.
        5)  Δεν γνωρίζαμε έως σήμερα ότι μπορούμε να έχουμε και τηλεφωνικά πρωτόκολλα. Θεωρούμε μια μεγάλη πρωτοτυπία αυτό και κακώς δεν μας είχατε ενημερώσει για αυτό έως σήμερα να μπορούμε και εμείς να το χρησιμοποιήσουμε. Είστε τελικά πολλά χρόνια μπροστά.
Κύριε Μάνο πρωτόκολλο δίδεται όταν κατατίθεται ένα έγγραφο. Εγώ ένα πάω σε οποιαδήποτε υπηρεσία δηλαδή μπορώ να πάρω πρωτόκολλο για ένα έγγραφο που κάποτε θα το πάω απλώς ενημερώνοντας την κεντρική του ιδία προφορικώς;  Δεν νομίζω και στο σημείο αυτό εγκαλώ και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Κ. Χ. Μάνο ο οποίος το δέχθηκε .
Τελειώνοντας να σας θυμίσω ότι η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών τα τρία χρόνια έβαλε και μάλιστα πολύ πλάτη έτσι ώστε να μην το διαλύσετε το Δ.Σ. αυτό μέσα από τις διαμάχες  που δημιουργήσατε και συνεχίζετε να δημιουργείτε μέσα στην παράταξη σας και τις συνεργασίες που δημιουργήσατε με τρίτη παράταξη. Μπορούμε αυτήν την προσπάθεια να την εκλάβουμε ως αδυναμία μας αλλά επ΄ουδενί αυτήν την αδυναμία δεν θα σας αφήσουμε να την χρησιμοποιήσετε για τα συνδικαλιστικά σας παιχνίδια στα οποία επιδίδεστε χρόνια τώρα. Εάν δεν υπήρχε η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών σε αυτό το Δ.Σ. γνωρίζετε πολύ καλά ότι η τριετία δεν θα έβγαινε.
Τέλος σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην όποια προσπάθεια κάνετε στις επερχόμενες εκλογές καθώς και στους Κ.Κ. Μάνο και και Κ. Σαχινίδη. Να ευχαριστήσουμε επίσης του Κ. Β. Τζώρτζη για την επιστολή στήριξης που έστειλε στους δύο συνεργαζόμενους γιατί πολύ απλά αποδεικνύει ότι το σωματείο δεν έχει απεμπλακεί από τις αμαρτίες που κουβαλάει από το παρελθόν.

Υ.Γ.  Σε πιθανή απάντησή σας δεν πρόκειται να μπούμε στην διαδικασία να σας απαντήσουμε . Αυτή είναι η τελική μας τοποθέτηση.

ΙΑΣΩΝ ΚΑΠΛΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου