Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κακοκαιρία στις ΗΠΑ ανεβάζει χρηματιστηριακά το καλαμπόκι

44br7nyfqacy


Ανεβαίνουν στις ΗΠΑ τα συμβόλαια καλαμποκιού στο χρηματιστήριο, καθώς προβλέπεται κύμα ξηρασίας στα μεσοδυτικά, στο τέλος της εβδομάδας, αμέσως μετά την επέλαση της τροπικής καταιγίδας "Barry", κάτι που μπορεί να έχει αρκετά μεγάλο αντίκτυπο στην παραγωγή καθώς συμπίπτει με την εποχή άνθισης και επικονίασης σε πολλές περιοχές.
Το βράδυ της 14ης Ιουλίου, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που αφορούν στο μήνα Δεκέμβριο, αυξήθηκαν κατά 2 ½ σε 4,61¾ το μπούσελ στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Σικάγο.
Οι μετεωρολογικοί χάρτες δείχνουν κύμα ξηρασίας να ξεκινά σε περιοχές της Νεμπράσκα, του Κάνσας, της Οκλαχόμα και του Μιζούρι, με το που εξαλειφθούν τα κατάλοιπα της τροπικής καταιγίδας Barry.
Όπως αναφέρει σε έκθεσή της η Commodity Weather Group, αναμένεται ως και το ένα τέταρτο των κεντροδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να υποστεί ακραία ξηρασία με θερμοκρασίες της τάξης των 32,2 ως και 38 βαθμών κελσίου, για μια περίοδο από 6 ως δέκα μέρες. Μειωμένης έντασης, αλλά εξακολουθώντας να αποτελεί απειλή θα είναι το φαινόμενο σε Άιοβα και Ιλινόις.
Το μαλακό σιτάρι για το Σεπτέμβρη επίσης ανέβηκε κατά 2 1/2¢ σε $5.25 ½ το μπούσελ στο Σικάγο, την ίδια ώρα όμως στο Κάνσας  έπεσε κατά 1/4¢ to $4.67 ½ το μπούσελ.
  Πηγή : agronews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου