Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!- ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ !



Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα 2018 κουλουρακια    Î‘ποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα 2018 κουλουρακια

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα 2018 κουλουρακια Î‘ποτέλεσμα εικόνας για πρωτοχρονια2019






ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!- ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους καλά Χριστούγεννα - καλές γιορτές με υγεία δύναμη και δημιουργικότητα.
Κόντρα στην  συνεχιζόμενη και αμείωτη επίθεση της κυβέρνησης  σε όλα τα μέτωπα         (  φορολογικό-ασφαλιστικό - εργασιακό – συνδικαλιστικό –παιδεία- υγεία- πρόνοια κ.α). Επίθεση που χτυπά και τους μικρούς βιοτέχνες αρτοποιούς της γειτονιάς.
Κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης  να κάνει την Ελλάδα « προκεχωρημένο φυλάκιο» στα βρώμικα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, βάζοντας τη χώρα μας στο επίκεντρο των οξυμένων ανταγωνισμών στην περιοχή και καθιστώντας την μαγνήτη αρνητικών εξελίξεων.
 Κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μπορούμε να αντιπαραθέσουμε το πείσμα, την αγωνιστικότητα, την οργάνωση των δυνάμεων μας για ένα καλύτερο αύριο.
 Ας παλέψουμε να ανατρέψουμε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα , τις πολιτικές αφανισμού που μας επιφυλάσσουν, την εμπλοκή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς με απρόβλεπτες συνέπειες. Το 2019 ας είναι η χρονιά της αντεπίθεσης για το ξανακέρδισμα των απωλειών στη 10 ετία της κρίσης.
 Με τον αγώνα μας να  διεκδικήσουμε  το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου