Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ : ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΑΑΠΠ.



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για διοικητικο συμβουλιο
Από την Γενική  Συνέλευση στο  τέλος  Απριλίου,  όπου αποφασίστηκε   η πώληση του μεγάρου, ένα μόνο Δ.Σ έγινε αμέσως μετά, το οποίο ως θέμα είχε την πώληση του μεγάρου.  Από τότε έως σήμερα ( 26-09-2018) τουλάχιστον 4 μήνες ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Πουλήθηκε δεν πουλήθηκε ούτε ξέρουμε. Και αν πουλήθηκε, ούτε ξέρουμε την συμφωνία. Παρόλο που οι συνεδριάσεις δεν γίνονται όλο αυτό το χρονικό διάστημα, διοργανώθηκαν   και   δύο εκδηλώσεις  του σωματείου, η γιορτή του Αγ. Παντελεήμονα και η γιορτή ψωμιού στο Περιστέρι χωρίς να υπάρχει κάποια  σχετική απόφαση του Δ.Σ.
Απορούμε πραγματικά για τη λειτουργία του Δ.Σ., μια λειτουργία που βρίσκεται εκτός καταστατικού. Απλοί αρτοποιοί είμαστε  με μόνο σκοπό να βοηθήσουμε το επάγγελμά μας   και όχι επαγγελματίες συνδικαλιστές να τρέχουμε πίσω από  τα τερτίπια του καθενός.
Φυσικά  και είναι γραφικό πια  να επανερχόμαστε κάθε φορά για την παντελή έλλειψη ενημέρωσης  στα οικονομικά του σωματείου εδώ και κάποια χρόνια με διάφορες γελοίες προφάσεις .
Ως εκ τούτου η συνεδρίαση του Δ.Σ που ορίστηκε για την Παρασκευή 28-09-2018 της ΣΑΑΠΠ δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έκνομη είναι πια. Γίνεται μόνο με την ανοχή μας διότι έχουμε πλέον κουραστεί να ασχολούμαστε συνέχεια με κάποιους συγκεκριμένους. Ούτε θέλουμε να μπλέξουμε το Σωματείο με κάθε είδους περιπέτειες ,ούτε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας  έχουμε αυτή την διάθεση.
Ας κρίνουν οι συνάδελφοι που στηρίζουν αυτή την ηγεσία ποιο είναι το καλό του Σωματείου μας .
Οι Εκλεγμένοι συνάδελφοι με το
Ψηφοδέλτιο  της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών
στο Δ.Σ της ΣΑΑΠΠ



Υ.Γ. Θα μπορούσαμε να πλατιάσουμε για την κατάσταση που έχει περιέλθει το επάγγελμά μας και  με το τι ασχολούνται οι πλειοψηφίες των συνδικαλιστικών μας οργάνων όμως προτιμούμε να το πούμε με μια φράση ¨ Εδώ ο κόσμος χάνεται και τα λοιπά και τα λοιπά...
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου