Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δελτίο Τύπου "Καταστροφικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική"




Αποτέλεσμα εικόνας για πλυμμυρα μανδρα 



Αποτέλεσμα εικόνας για πλυμμυρα μανδρα

















Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών  εκφράζει τα συλλυπητήρια και την αγανάκτηση μας στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας στη Δυτική Αττική.
Οργή και αγανάκτηση δημιουργούν οι εικόνες καταστροφής στην Δυτική Αττική λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Θλίψη και οδύνη για τους νεκρούς σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο.

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών  εκφράζει την αλληλεγγύη μας στις εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις  μεροκαματιάρηδων επαγγελματιών  συναδέλφων μας , μαζί με αυτούς και σε  όλους τους φουρνάρηδες της περιοχή αυτής,  που πνίγηκαν μέσα στις λάσπες της αναλγησίας του κράτους αυτού που τους άφησε απροστάτευτους μπροστά στα φυσικά φαινόμενα.
Υπεύθυνη για την τεραστία καταστροφή, την αδικαιολόγητη απώλεια ανθρωπίνων ζώων και την καταστροφή περιουσιών δεν είναι η βροχή που έπεσε. Υπεύθυνοι είναι όλοι όσοι κυβέρνησαν και συνεχίζουν να κυβερνούν γιατί δεν έφτιαξαν κανένα αντιπλημμυρικό έργο στο όνομα του κόστους και άφησαν απροστάτευτες ολόκληρες περιοχές που ζουν εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκές οικογένειες.
Βέβαια τα αντιπλημμυρικά έργα και τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας δεν είναι επιλέξιμες δαπάνες από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν προβλέπονται στους προϋπολογισμούς τους γιατί δεν είναι κερδοφόρα για τους μονοπωλιακούς ομίλους. Τα μέτρα προστασίας των λαϊκών οικογενειών  από πλημμύρες και σεισμούς δεν χωρούν στην ανάπτυξη που θέλουν να επιτύχουν προς όφελος του κεφαλαίου.
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Ζητούμε εδώ και τώρα σχεδιασμό για αντιπλημμυρικά και αντισεισμικά έργα προστασίας με ευθύνη του κράτους.
Τώρα είναι ανάγκη να οργανώσουμε όλοι  τον αγώνα μας μέσα από τα σωματεία μας τις ομοσπονδίες μας, τις επιτροπές αγώνα και να διεκδικήσουμε άμεση αποκατάσταση των πληγέντων και αντιπλημμυρικά έργα και υποδομές για να μην ξαναμετρήσουμε νέα θύματα.
Απαιτούμε:
·         Άμεση αποκατάσταση των τεράστιων καταστροφών στις υποδομές.
·         Αναστολή κάθε είδους υποχρεώσεων σε εφορία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, δήμους, κλπ των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών – εμπόρων – βιοτεχνών στις κατεστραμμένες περιοχές.
·         Μέτρα άμεσης ανακούφισης των λαϊκών οικογενειών που χτυπήθηκαν από τις πλημμύρες.

·         Μέτρα ενίσχυσης για την αποκατάσταση των ζημιών σε σπίτια και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου