Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 18ΜΑΗ.

Φωτογραφία του χρήστη Αγωνιστικη Κινηση Αρτοποιων.

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει που έκλεισε τη συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ.
Πανηγυρίζει που φορτώνει στη πλάτη των λαϊκών στρωμάτων νέα μέτρα πάνω από 4 δίς.
Πανηγυρίζει για τη νέα ατελείωτη φορολογία , το τσάκισμα μισθών, συντάξεων, των κοινωνικών παροχών, τη κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, τη γιγάντωση των χρεών, την επέλαση των κατασχέσεων άλλα και για τη περαιτέρω συρρίκνωση της επαγγελματικής δραστηριότητας των αυτοαπασχολούμενων. Βαφτίζει προκλητικά «ανάπτυξη», το τσάκισμα μας.
Η ανάπτυξη τους, αποδεικνύεται στη ζωή μας, στη καθημερινότητα μας, ότι αφορά τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, των εφοπλιστών και των βιομηχάνων  και προϋποθέτει τον αφανισμό χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων. Χιλιάδες συνάδελφοι αρτοποιοί άλλωστε, ήδη από τις μέχρι τώρα εφαρμοζόμενες πολιτικές, είναι καταχρεωμένοι, στα πρόθυρα του λουκέτου, δουλεύοντας  νύχτα-μέρα για να εξασφαλίσουν ένα στοιχειώδες εισόδημα για τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους. Ίδια αδιέξοδα βιώνουν καθημερινά και οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η φτωχή αγροτιά. Μαζί ζούμε τις καθημερινές δυσκολίες, μαζί είμαστε στο στόχαστρο αυτής της πολιτικής. Το μόνο μέλημα της κυβέρνησης, είναι η ανάπτυξη και τα κέρδη των μονοπωλίων.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία  πανελλαδικά, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στις  απεργιακές κινητοποιήσεις στις 17 ΜΑΗ,  καλεί και την Ομοσπονδία να λάβει απόφαση συμμετοχής καθώς  ως το  κορυφαίο συνδικαλιστικό μας Όργανο δεν μπορεί να μένει άπραγο ή  να βάζει πλάτη σε τέτοια βάρβαρη επίθεση!
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί επίσης, σε μαζική συμμετοχή και δυναμικό αγωνιστικό παρών όλων των συναδέλφων αρτοποιών στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 17 ΜΑΗ. 
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΜΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ  17 MAH  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 10 πμ
Στην Αθήνα  προσυγκέντρωση στις 9:30 π.μ στην Πλ. Κάνιγγος

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου