Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όλοι και όλες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ 7 το απόγευμα

Φωτό Αρχείου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι αρτοποιοί,
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών  στηρίζει το κάλεσμα  της  ΠΑΣΕΒΕ για κινητοποίηση  ενάντια στη φοροληστεία τη Τετάρτη 15 Ιουνίου.
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ
Προκλητικά η κυβέρνηση, κατά εντολή του μεγάλου κεφαλαίου, παίρνει από εμάς, από τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους, τα πάντα, δικαιώματα, εισόδημα, τη ζωή μας την ίδια, και τα χαρίζουν σε προνόμια και φοροαπαλλαγές στα μονοπώλια και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Όλα τα δίς ευρώ, που ακούμε καθημερινά, πάνε σε αυτούς. Ευρωπαϊκά πακέτα, προκλητικοί φορολογικοί παράδεισοι, αθρόα κρατική επιχορήγηση για αυτούς. Φοροληστεία, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, χρέη, για εμάς, τους μικρούς αρτοποιούς, τους εργαζόμενους, το λαό. Αυτή την ανάπτυξη διαφημίζουν. Εκατομμύρια νέα κέρδη για τους ομίλους πάνω στις δικές μας στάχτες. Δεν πάει άλλο. Δεν πείθουν κανένα τα ψέματα της κυβέρνησης.
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Καλούμε τα κλαδικά  σωματεία Αττικής , όλους τους συναδέλφους, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση μαχητικά.  Καλούμε και εκείνους τους συνδικαλιστές που δε συμφωνούν σε όλα μαζί μας, αλλά βλέπουν ότι χρειάζεται ανυποχώρητος αγώνας για τις ανάγκες μας, να συμπορευτούμε μαζί.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ
Όλοι και όλες στην ΟΜΟΝΟΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ  7 το απόγευμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου