Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Ημερίδα για νομική υποστήριξη επαγγελματιών και μικρομεσαίων

             
Αξιότιμες κυρίες, κύριοι
Με δεδομένα την πληθώρα χρεών των επαγγελματιών προς Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Δημόσιο και τρίτους καθώς και τις σημαντικές αλλαγές στην σχετική Νομοθεσία, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία για την ενημέρωση των μελών του σχετικά με τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν.
Για τον σκοπό αυτό το ΕΕΑ θα διοργανώσει στις 6/6/2016, στις 18:00, εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο για τους ενδιαφερόμενους. Στην εκδήλωση έγκριτοι δικηγόροι θα απαντήσουν σε πληθώρα ερωτήσεων που αφορούν οφειλές επαγγελματιών (οφειλές σε ΟΑΕΕ και τράπεζες, Νόμος Κατσέλη, Πτωχευτικός Νόμος, Ποινικά ζητήματα, Πλειστηριασμοί κλπ).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΕΑ, Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος.
Οι δικηγόροι που θα αποτελέσουν το πάνελ και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις είναι οι Κυριακόπουλος Γιάννης, Κούρτης Τάσος και Τεμπέρης Δημήτρης.
ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ
Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος είναι υποχρεωτική η προεγγραφή. Η διαδικασία της προεγγραφής είναι απλή. Μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση profes@eea.grενημερώνοντας για την συμμετοχή σας. Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι Ονοματεπώνυμο, email και κινητό τηλέφωνο.
Όποιος επιθυμεί μπορεί αντί για ηλεκτρονικό μήνυμα να καλέσει τηλεφωνικά στο 2103380203 και να κλείσει θέση.
Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αριθμός των ενδιαφερομένων είναι σημαντικά μεγαλύτερος από την χωρητικότητα της αίθουσας ενδέχεται να αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης, οπότε θα ενημερωθούν όλοι όσοι έχουν κλείσει θέση έως τότε (με email ή SMS).
ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ
Με σκοπό να διευκολύνουμε την διαδικασία θα συγκεντρώσουμε πριν από την εκδήλωση τις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων. Με τον τρόπο αυτό θα προετοιμαστούν ανάλογα και οι δικηγόροι του πάνελ. Τα παρόμοια ερωτήματα θα ομαδοποιηθούν και θα απαντηθούν από κοινού.
Κατά την είσοδο στην αίθουσα οι συμμετέχοντες θα λάβουν την λίστα των ερωτήσεων που θα απαντηθούν και θα γνωρίζουν εάν τα δικά τους θέματα βρίσκονται σε αυτά που έχουν προκαταβολικά τεθεί. Όποιος επιθυμεί να ρωτήσει κάτι επιπλέον, θα υπάρχει διαδικασία όπου γραπτά θα θέσει το ερώτημά του προς τους δικηγόρους του πάνελ.
Τις ερωτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις στείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση profes@eea.gr ή με φαξ στον αριθμό 2103380260 Στο μήνυμα θα πρέπει να αναφέρεται «ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 6/6/2016».
Επίσης μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα του ΕΕΑ στην ακόλουθη διεύθυνση και να θέσουν το ερώτημά τους (δεν είναι υποχρεωτική η δήλωση ονόματος ή άλλων προσωπικών στοιχείων):
Προσοχή: η κάθε ερώτηση δεν μπορεί να ξεπερνά τις 300 λέξεις. Στην ημερίδα δεν υπάρχει η δυνατότητα να απαντηθούν εξαιρετικά ειδικές περιπτώσεις, σκοπός της εκδήλωσης είναι η απάντηση σε θέματα που αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών.

«ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ»
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Στα πλαίσια της Κοινωνικής Δράσης του ΕΕΑ, θα παρακαλούσαμε όσους έρθουν στην εκδήλωση, εφόσον μπορούν και το επιθυμούν, να προσκομίσουν ένα πακέτο τρόφιμα (και περισσότερα του ενός είναι ευπρόσδεκτα φυσικά), μακράς διάρκειας με σκοπό να τα διαθέσουμε σε Δομές Αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Με εκτίμηση
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου
Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
πηγή: ΕΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου