Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κινητοποίηση μικρομεσαίων για τα μέτρα- βίντεο

Κινητοποίηση κατά των κυβερνητικών πολιτικών και μέτρων πραγματοποίησαν μικρομεσαίοι και αυτοαπασχολούμενοι μετά από πρόσκληση σωματείων και της ΠΑΣΕΒΕ, στις 10 Ιουνίου 2015.

 

Παρόμοιες διαδηλώσεις έγιναν και σε δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας.

 



Η συγκέντρωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στην Ομόνοια όπου και μίλησαν οι διοργανωτές καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι ετοιμάζει νέα μέτρα με βάση στην συμφωνία που ετοιμάζεται και ότι επιμένει στη διατήρηση των μνημονιακών νόμων, παρά τις υποσχέσεις της για κατάργηση, στη μεγάλη φορολογία και την περικοπή συντάξεων και περίθαλψης.  Ακολούθησε πορεία που κατέληξε στο υπουργείο Οικονομικών όπου οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στην ηγεσία του υπουργείου.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία της ΠΑΣΕΒΕ με τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, ο Γιώργος Σταθάκης ξεκάθαρα τους διεμήνυσε ότι τουλάχιστον για φέτος δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί κανένα αίτημα, επικαλούμενος τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς, παραπέμποντας την εξέτασή τους πιθανά από του χρόνου εάν επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Έτσι ουσιαστικά από τη συγκυβέρνηση παραμένουν ατόφια τα εξοντωτικά μέτρα και σε βάρος των ΕΒΕ, όπως ο ΕΝΦΙΑ, η φορολόγηση με 26% από το πρώτο ευρώ, η προκαταβολή του φόρου και το τέλος επιτηδεύματος.

 

Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός, το προεκλογικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είναι πρόγραμμα 4ετίας. 

 

 

Ενημερώνοντας τη συγκέντρωση για το αποτέλεσμα της συνάντησης ο Θανάσης

Σχολιάζοντας τις απαντήσεις του υπουργού με ανακοίνωσή της αργότερα η

 

Σύμφωνα με την ΠΑΣΕΒΕ, «Η απάντηση του κ. Σταθάκη και της κυβέρνησης κατ' επέκταση, ήταν σαφής και συγκεκριμένη. Θα συνεχιστούν τα ίδια μέτρα! Δηλαδή θα ισχύσουν όλα εκείνα τα μέτρα που καθημερινά οδηγούν τον μικρό ΕΒΕ στον εκτοπισμό του από την αγορά και το δικαίωμα στη ζωή».

 πηγή : ΕΕΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου