Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρία για την κατάσταση που επικρατεί στο σωματείο μας





προς το ΔΣ της ΣΑΑΠΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για συντεχνια αρτοποιων ελλαδος
Οι συνάδελφοι που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο της αγωνιστικής κίνησης στο Δ.Σ. της ΣΑΑΠΠ δηλώνουμε ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο σωματείο μας θα απέχουμε από την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. όποτε αυτή οριστεί από σήμερα επιδεικτικά. Δεν μας αρμόζει θεωρούμε να συμμετάσχουμε στο θέατρο του παραλόγου όπως συμβαίνει και πιο πολύ  ο ρόλος της μαριονέτας που μας έχετε δώσει.

Πιο συγκεκριμένα:
·         Η μη πρωτοκόλληση εγγράφων μας στο βιβλίο αλληλογραφίας του σωματείου μας.
·         Η μη λήψη αποφάσεων του Δ.Σ. στις ενέργειες που πραγματοποιούνται.
·         Η μη ενημέρωση μας στα πάση φύσεως οικονομικά της ΣΑΑΠΠ.
·         η μη ύπαρξη πρακτικών ώστε να έχουμε πρόσβαση, των συνεδριάσεων του Δ.Σ.
·         Οι συνεργασίες που πραγματοποιούνται με αμφιβόλου προέλευσης προμηθευτές.
·         Οι χορηγίες που λαμβάνονται από γνωστούς-άγνωστους του κλάδου.
·         Τα χρέη που έχετε δημιουργήσει και έχουν γίνει θηλιά στο σωματείο.
·         Ο αποκλεισμός που έχετε δημιουργήσει στην παράταξη μας προς τους συναδέλφους στην επικοινωνία μας μαζί τους μέσω του σωματείο.
·         Η εμμονή σας να συντηρείτε στην θέση του ταμία τον πρώην συνάδελφο κύριο Ρίζο ο οποίος σχεδόν ποτέ δεν παρευρίσκετε να ενημερώσει  στα Διοικητικά Συμβούλια για τα οικονομικά.
·         Η μη τακτική πραγματοποίηση συνεδριάσεων του ΔΣ όπως είστε υποχρεωμένοι.
και άλλα που βλέπουμε να συμβαίνουν μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Δυστυχώς στο παρελθόν  όσοι ακολούθησαν  πρακτικές  τέτοιου είδους μόνο καταστροφή έφεραν.

Επίσης καταγγέλλουμε το γεγονός που καταγράφηκε με τον αρ. πρωτοκόλλου 15 εξερχομένου εγγράφου της ΣΑΑΠΠ προς  υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  όπου επίσημα βάλατε το σωματείο να ταχθεί στο πλευρό της σημερινής κυβέρνησης χωρίς  καμία απόφαση ΔΣ και η σημερινή σας  στάση  να κάνετε διάλογο με την κυβέρνηση βάζοντας πλάτη στην πολιτική αυτή, την ώρα που εμείς αγκομαχάμε να τα βγάλουμε πέρα μέσα από τα μαγαζιά μας λόγω της πολιτικής αυτής που εσείς στηρίζετε και είναι φορτωμένη φόρους και χαράτσια  για εμάς, είτε τρέχοντα είτε παρελθόντα μέσα από δόσεις. Όπως γράφατε στο εν λόγω έγγραφο "η ελπίδα έρχεται" εμείς συμπληρώνουμε "ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ".

Καταγγέλλουμε επίσης την απόφαση 14 συναδέλφων όπως την μεθοδεύσατε στην δημιουργία άλλης κλαδικής ομοσπονδίας που θα συμπαρασύρει όλον τον κλάδο στην διάσπαση, εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ τις οποίες είστε οι κύριοι εκφραστές έτσι ώστε να περάσει αυτούσια η πολιτική τους και σε εμάς χωρίς αντιδράσεις, μια πολιτική που για εμάς περιέχει μέτρα-φόρους -χαράτσια και αφανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου