Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί όλους τους στο δρόμο στις 10 Ιουνίου στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της ΠΑΣΕΒΕ σε κάθε πόλη και στις 11 Ιουνίου μαζί με τις δυνάμεις της κοινωνικής συμμαχίας. Αποτέλεσμα εικόνας για αναδρομικά το τέλος επιτηδεύματος( 1000 ευρώ) του 2012 Αποτέλεσμα εικόνας για αναδρομικά το τέλος επιτηδεύματος( 1000 ευρώ) του 2012
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καταγγέλλει την κυβέρνηση, που στέλνει αναδρομικά το τέλος επιτηδεύματος( 1000 ευρώ) του 2012 στις Ο.Ε και Ε.Ε. .
Αντί της κατάργησης των μνημονιακών νόμων, της επιστροφής του αφορολόγητου που υπόσχονταν η κυβέρνηση προεκλογικά, μαζεύει και αυτή και το τελευταίο ευρώ που υπάρχει στην τσέπη του κάθε συναδέλφου.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η επόμενη μέρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  είναι ίδια με της προηγούμενης συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί όλους τους στο δρόμο στις 10 Ιουνίου στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της ΠΑΣΕΒΕ  σε κάθε πόλη  και στις 11 Ιουνίου μαζί με τις δυνάμεις της κοινωνικής συμμαχίας διεκδικώντας:
·        Κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων
·        Επαναφορά του αφορολόγητου
·        Κατάργηση του νόμου που μας επιβάλλει την εξοντωτική φορολογία 26% από το πρώτο ευρώ
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών  καλεί κάθε συνάδελφο σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Απορρίπτουμε την όποια συμφωνία κυβέρνησης – τρόικας γιατί και αυτή θα είναι επώδυνη για τα λαϊκά στρώματα. Θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!!
Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει η πάλη μας, ενάντια στην πολιτική
 κυβέρνησης- ΕΕ- μεγάλου κεφαλαίου.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
  Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου