Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων: Απαράδεκτη η μεταφορά των διαθεσίμων του ΟΑΕΕ

 Αποτέλεσμα εικόνας για οαεε
Απαράδεκτη ενέργεια χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων, Γιώργος Κοκαλάρας, μέλος της Διοίκησης της ΕΣΕΕ την συμφωνία των υπόλοιπων εκπροσώπων της ΕΣΕΕ στη διοίκηση του ΟΑΕΔ στη μεταφορά των διαθέσιμων του ταμείου στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Σε δήλωση του ο Γιώργος Κοκαλάρας αναφέρει:
«Καταγγέλλουμε σε όλους τους συναδέλφους μικρούς έμπορους την απαράδεκτη ενέργεια των εκπροσώπων της ΕΣΕΕ στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΕ που συμφώνησαν και ψήφισαν την πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, για την μεταφορά των διαθεσίμων του σχεδόν χρεωκοπημένου ταμείου στην Τράπεζα της Ελλάδος για να πληρωθούν οι δανειστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ.
Η ενέργειά τους είναι συνέχεια της πολιτικής της ΕΣΕΕ που και παλιότερα επί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει υπέρ του κουρέματος των αποθεματικών του ΟΑΕΕ με αποτέλεσμα να κλαπούν εκατοντάδες εκατομμύρια από τα λεφτά των ασφαλισμένων. Τώρα έχουν τη στήριξη και από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλούμε το συνδικαλιστικό κίνημα των μικρών εμπόρων και όλους τους συναδέλφους :
Να καταδικάσουν την απαράδεκτη ενέργεια της ΕΣΕΕ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ κινείται και ενεργεί αντίθετα από τα συμφέροντα των μικρών εμπόρων.
Να δυναμώσουν τον αγώνα μέσα από τα σωματεία και να παραμερίσουν τις επιζήμιες συνδικαλιστικές ηγεσίες.
Να δώσομε ηχηρό μήνυμα, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ».
πηγή: www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου