Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας αφορά όλο τον ελληνικό λαό.


  

          Αθήνα, 08/07/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι, αυτοαπασχολούμενοι
Όλα τα λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού, που υποφέρουμε από την κυβερνητική πολιτική και την στρατηγική της ΕΕ – κεφαλαίου, πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας στην κυβέρνηση και να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, γιατί η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας αφορά όλο τον ελληνικό λαό.
ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
Ταυτόχρονα όλοι μαζί χωρίς καμία καθυστέρηση και δισταγμό πρέπει να δώσουμε απάντηση στο δόγμα "νόμος και τάξη" της συγκυβέρνησης ΝΔ. – ΠΑΣΟΚ, που δε διστάζει –όπως και οι προκάτοχοί της- για ακόμα μία φορά να τρομοκρατήσει με το μέτρο της επιστράτευσης των απεργών. Θέλουν με κάθε τρόπο να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των μονοπωλίων.
Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί τα σωματεία & τις ενώσεις των αυτοαπασχολουμένων, τις λαϊκές επιτροπές, και τους μαζικούς φορείς στις γειτονιές της Αττικής, να συμμετέχουν μαζικά μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ,
την Τετάρτη 9 Ιούλη, στις 7 μ.μ. στην πλ. Κλαυθμώνος,
στο συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την «μικρή ΔΕΗ», με το οποίο συνεχίζει την απελευθέρωση της ενέργειας και παραχωρεί στα μονοπώλια  την ηλεκτρική ενέργεια.



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου