Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη της Παναττικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ


 
Σύσκεψη διοργανώνει την Κυριακή 16 Φλεβάρη η Παναττική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ ενόψει της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που θα γίνει στις 23 του μήνα.
Η σύσκεψη θα γίνει στην αίθουσα Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας, στην οδό Σαλαμινίας και Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Η Παναττική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους, τις επιτροπές αγώνα, τις Ενώσεις, τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες της Αττικής, που με αφορμή την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων, συζήτησαν με ουσιαστικό προβληματισμό και αισιοδοξία τη συνέχιση του αγώνα μας. Όλο και περισσότεροι αυτοαπασχολούμενοι, έμποροι, άνεργοι και συνταξιούχοι, από όλους τους κλάδους δένουν την ατομική τους υπόθεση με το συλλογικό αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ, ενάντια στα μονοπώλια και τη βαρβαρότητα.
Στις δεκάδες συσκέψεις που έγιναν στην Αττική, παραβρέθηκαν άνεργοι, εργαζόμενοι από χώρους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, γυναίκες και νεολαίοι, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η δική μας συμμαχία, είναι η μόνη λύση για την ανατροπή μιας πολιτικής που μας οδηγεί στη φτώχεια. Επιβεβαιώθηκε ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια από την προηγούμενη παναττική συνδιάσκεψη έχουμε συσσωρεύσει κρίσιμη εμπειρία, παλεύοντας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κλάδο, ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων και τις ψευδαισθήσεις που σπέρνουν οι συμβιβασμένες ηγεσίες.
Στέλνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό σ’ όλους τους συναδέλφους, σε όλη την Ελλάδα, που προετοιμάζονται για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ. Είμαστε σίγουροι ότι η συλλογική αγωνιστική εκτίμηση της δράσης μας θα δώσει νέα ώθηση στους αγώνες που έρχονται.
4 χρόνια ΠΑΣΕΒΕ, στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Δυναμώνουμε τη δική μας φωνή».
πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου