Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ από 6 κλαδικές και Τοπικές Ομοσπονδίες, 28 Σωματεία και 3 Επιτροπές Αγώνα για την βάρβαρη επίθεση της αστυνομίας



                                                                                    



ΨΗΦΙΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/4/2018 με στόχο την οργάνωση της δουλειάς ενάντια,  στα χρέη και τις κατασχέσεις και που παρευρέθηκαν 6 κλαδικές και Τοπικές Ομοσπονδίες, 28 Σωματεία και 3 Επιτροπές Αγώνα καταδίκασε ΟΜΟΦΩΝΑ  τη βάρβαρη επίθεση της αστυνομίας ενάντια σε διαδηλωτές του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.
Η επίθεση της αστυνομίας  έστειλε 4 διαδηλωτές στο Νοσοκομείο και προχώρησε στη σύλληψη 2 άλλων με σαθρές και αστήριχτες  βαριές κατηγορίες.
Η σύσκεψη καταδικάζει την κυβερνητική πολιτική της τρομοκρατίας και της καταστολής, απαραίτητη για το πέρασμα κάθε αντιλαϊκής πολιτικής και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.
Η κυβέρνηση με αυτή την τακτική «ξεπλένει» τη  Νατοϊκή πολιτική των βομβαρδισμών και δείχνει με χαρακτηριστικό τρόπο την «ουδετερότητά της!!!»
Καλούμε τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία των αυτοαπασχολούμενων να καταδικάσουν με αποφάσεις το όργιο καταστολής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να συμμετάσχουν μαζικά στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο Τρίτη 17 Απριλίου στις 19:00 στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου